78-åring kvinna med rullator rånad


En 78-årig kvinna misshandlades och rånades i Staffanstorp på lördagen. Rånet inträffade vid 16-tiden när kvinnan med rullator gått ut för att slänga sopor på innergården. Där slet gärningsmannen omkull henne och stal hennes ringar och guldlänk.

Rånaren är i 18- till 20-årsåldern. Polisen hade på söndagsmorgonen inte gripit någon misstänkt gärningsman, men säger till Sydsvenskan att de har ett bra signalement och att brottet är högprioriterat.

-Pettersson ser att det finns ett bra signalement  men att ljugmedia inte vill publicera detta och kan då berätta att det i Staffanstorp finns ett boende för ensamkommande ”flyktingar” där kommunen betalar 1 900 kr/dygn för belagda platser och 1 600kr/dygn för outnyttjade platser.


One response to “78-åring kvinna med rullator rånad

  • Freja

    När inte ljugmedia vill publicera signalement, då vet man direkt. Enda gången våra pensionärer kan gå ut tryggt är väl under fredagsbönen?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: