SD-anhängares nätdominans bruten

Sverigedemokraternas kris är den största politiska händelsen någonsin i sociala medier i Sverige. SvD:s unika kartläggning visar att skandalerna runt Almqvist, Ekeroth och Isovaara förändrat det politiska landskapet på nätet – SD-sympatisörerna dominerar inte längre när vanligt folk börjat ge mothugg.

– Ovanstående från SvD men Pettersson noterar att dominansen inte är så bruten så SvD törs ha kommentarsfältet öppet, de vill nog inte att ”vanligt folk” ska få uttrycka sina åsikter…

svd nätdominans

4 thoughts on “SD-anhängares nätdominans bruten

  1. Ja jag skall erkänna att de senaste veckorna fått mig att vackla i min tro på SD men skandaler till trots, efter funderande har jag kommit fram till att det får bli SD igen i nästa val, helt enkelt för att det inte finns något annat alternativ för mig som det ser ut just nu.

  2. Jag kommer osökt att tänka på ”koka soppa på en spik”. Man kommer att krama ur det till dess att det är urvattnat och dött.

  3. Jag skrev till skitskrivaren och påpekade faktum, men som vanligt inget svar. Att de gräver sin egen grav verkar de inte medvetna om.

Kommentera