Stäng

Inget halalkött i Eskilstunas skolor

-Pettersson är lite osäker om det är verkligen är en ny film, troligtvis är den från 2009.  Men den muslimske konvertiten (som egentligen heter Leif Karlsson) har fel när han påstår att det inte finns några skäl att inte servera halalslaktat kött i skolan, det finns inga krav att man ska äta halal inom islam, bara att man ska försöka.

Det finns inget skäl alls att servera halalslaktat kött någonstans, någon gång för inom islam finns något som heter darura och närmast kan liknas vid vårt ”nöden har ingen lag” det innebär att finns det inget halalslaktat kött eller bara fläskkött så får man äta det utan att Allah eller Muhammed blir förbannade. Darura på er och vi behöver fler politiker som de i Eskilstuna om de nu finns kvar år 2012…ska vi någonsin bli kompisar måste vi kunna äta ihop och äter ni vår mat här så ska vi äter er mat när vi hälsar på i era länder, svårare än så behöver det inte vara.

Gates of Vienna 

13 reaktioner på “Inget halalkött i Eskilstunas skolor

 1. Eva-Marie:
  Det var just det jag visste,den smakar som Önos Hallonsaft,eller Mariestad svenska ”öl”…Men som du vet är smaken olika…

 2. Eva-Marie:
  Va e de för smag som du har ?? Engelsk bir e ju som Klippans ljusa va pau sin tid…Nu ved ja ente om Systemet har Tysk o.Dansk bír,men hör etter !!
  Kan lova dej att di smagar möd better !!

  1. Den ölen var en chansning, jag gick efter etiketten för några år sedan på krogen. Jag lovar dig den är jättegod med en svag aning om honung.
   Kommer du till Malmö så bjuder jag dig på en. Det minsta man kan beställa är en låda om tolv.

 3. Om inte maten passar här i Sverige, varför kommer man hit då? jag insisterar inte på deras närvaro.

  1. Lars o Pettersson:
   Kan varmt rekommendera ett magnifikt israeliskt dessertvin; Carmel (King David Concorde) att skölja ner sötsakerna med,det tar även bort eventuella ”parasiter”.

   1. Ja detta vin är otroligt gott, men var får du tag på
    det? Har försökt på systemet, men det finns inte
    i deras sortiment säger dom!

   2. Kanske kan du beställa det genom systemet.Jag beställde förra veckan en låda öl till Jul. Honey Dew från Fullers i London. Den är smaskens.

   3. Tony:
    Vet att det är svårt att få tag på,kollade precis på Systemets hemsida,endast 2 butiker i Malmö har det. Beror helt och hållet på vilken del i landet du bor. Men som sagt det finns att få tag på.

   4. Finns det på bolaget går det att få hem till vilken av deras butiker som helst i hela landet utan extra kostnad.

    Carmel King David Concorde (nr 12504) 124 kr för 75 cl.

    Kontakta din butik. Leveranstid hem: 4 dagar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: