Lögnaren

Expressen chefredaktör ljuger oss rakt i ansiktet i måndagens tidning och på sin blogg.

Thomas Mattsson påstår att alla partier granskas från höger till vänster. Det kan han kanske ha rätt i men menar han likadant är han ute och cyklar.

Mattsson jämför SD-skandalen med Ebbe Carlsson affären, Toblerone-Sahlin, Saudi-affären, Carema-skandalen osv. Ingen av dessa affärer var ens i närheten av drevet som nu pågår mot ett helt parti och när han nämner misstänkliggörandet av journalistiken utan att rodna går det bra långt.

Sanningen är nog att det är pengarna och inte journalistiken som styr för han nämner att filmen med järnrörsgänget hade över en miljon besökare och det i sin tur genererar reklampengar.

Länk till Mattsons gäng i länklistan till höger.

Har ni sett den opartiske Mattson behandla andra partier som SD?

8 thoughts on “Lögnaren

 1. Han ser ut som det svin han är, sätt ett äpple i munnen på han och lägg honom på julbordet så kommer han mer till sin rätt.

 2. Mattsson är samma lögnaktiga pajas som en viss lokal chefsredaktör. Mattsson satte agendan i september 2010 med ovan publicerad löpsedel och nu vågar karlfan inte ens stå för sina åsikter.
  Mattsson har en anställd vid namn David Baas (starka Expo-kopplingar) som verka vara anställd för att driva en personlig agenda mot SD. Vem är Baas motsvarighet när det gäller att övervaka andra riksdagspartier? Vilka metoder använder han/hon och har han/hon daglig kontakt med en organisation som dagligen propagerar mot det parti som han/hon granskar?

 3. Nu säger jag inte att det gått till så här, långt ifrån, men om jag nu ville misskreditera Isovaara skulle jag skicka ut två, eller flera, osvenskar att lägga omkull honom, stjäla ryggsäcken och smyga tillbaka den till krogen igen. Kan man anstifta vapenbrott så har man inte många spärrar kvar. Eller hur Mattsson? Apropå handel och vandel.

 4. Så tråkigt att landets alla tidningar tycks göra sitt bästa för att försöka sänka det enda parti som ställer upp för sitt lands egna medborgare. Om de skulle lyckas med det, vilka hade de då tänkt skulle bli framtidens tidningsköpare och prenumeranter efter att ha bytt ut större delen av befolkningen mot en icke svensktalande? De sågar ju av grenen de själva sitter på.

  • De bevisar hela tiden att de inte befinner sig i verkligheten, de uppför sig som de bortskämda ”barn” de är, inte som ansvarstagande vuxna medborgare. Det finns verkligen många anledningar att känna oro för vad som kommer att hända med ”Swedistan”.

 5. Dessutom skriver de nu om väskan i stora rubriker, men att en SDU-medlem blev slagen sönder och samman av invandrare nämns inte.

  När skall ledningen fatta att de behövs en mediakanal?

  • Jag förstår inte varför man sölar med detta, att
   information måste komma ut även till dom som
   bara har tillgång till slaskmedia,och tror på vad
   som presenteras där , är mycket viktigt, för det
   är där dom stora väljargrupperna befinner sig!
   SD måste knyta till sig media strateger, men även
   juridiskt kunnigt folk, som kan skärskåda alla
   vidrigheter som bedrivs mot SD, och när det
   behövs även väcka åtal! Som det är idag får
   dom mediala grisarna spela kungar, trots att
   dom egentligen är nakna!

Kommentera