En muslimsk ”fredsfurste”

Hissbolla chefen själv.

 

På vanligt maner hos representanter för de ”fredliga” så skall det vrålas och hotas med våld!

FjärranÖsternRedaktionen undrar: hur kommer det sig att islam producerar sådana mängder med lågintelligenta och hatiska idioter, när deras grannar sedan tusen år judarna är så otroligt intelligenta och framgångsrika?

7 thoughts on “En muslimsk ”fredsfurste”

  1. ali1498 !

    ”Jag har sett det hela precis. Ingenstans säger han att israel kommer att attackeras på måfå ”

    Så då är det ok att attackera bara det inte är på måfå ? ?
    Dina försvarstal är sååå patetiska !

    alahu ashgar !

    • Lars P. Ingenstans säger han att israel ska attackeras under fredstid. Det enda han säger är att de kommer att slå tillbaks om israel anfaller.

      Tänk en gång till. Han säger Om isreal anfaller.

      Lyssnar vi på israelterroristerna så säger de att de kommer att anfalla det ena landet efter det andra. Och israelerna säger knappast ordet ”om”.

      Märker du ingen skillnad? Är du så döv o blind?

  2. Hur kommer det sig att islam producerar sådana mängder med lågintelligenta och hatiska idioter, när deras grannar sedan tusen år judarna är så otroligt intelligenta och framgångsrika ?

    Är det dessa, vi skall ha fred med ? Tror inte det !

  3. Jag har sett det hela precis. Ingenstans säger han att israel kommer att attackeras på måfå. Han säger klart o tydligt att om ni attackerar libanon så ska israel attackeras. Men på denna hatiska sionistblogg vill helst bara se israel skicka över sina messiler utan att få något tillbaks.

    Videon visar dock på en kapprustning. Han verkar vara lite avis på Hamas och vill gärna visa att han har bättre messiler.

    • Du som ärrad frontsoldat bör väl veta att det heter missiler inte messiler, fast de kanske är döpta efter MESSIAS Hmmm……

Kommentera