Avsluta din prenumeration

Varför inte göra fredagen den 30:e november till en ”Avsluta min prenumerations-dag”.

Bilden har ni sett och den talar sitt tydliga språk.

Ärligt talat. Hur stor är ditt förtroende för gammelmedia? Köper du den enbart i syfte att läsa till morgonkaffet eller på tåget? Är det annonserna som lockar, kanske tv-bilagan eller kändisskvallret? Köper du din dagstidning av tradition eller finns det möjligen andra skäl till att du läser något som du egentligen inte vill?

Julia Caesar, författare till boken Världsmästarna, skriver söndagskrönikor på Snaphanen som gör överbetalda journalister röda av avund. Ägna tid åt hennes alster och strunta i det som köpta och oerhört politiskt korrekta journalister skriver i sina oerhört politiskt korrekta tidningar.

Ägna några dagar åt att fundera över din roll som tidningsprenumerant. Den 30/11 gör alla slag i saken och säger upp sin prenumeration.

 

 

8 thoughts on “Avsluta din prenumeration

 1. Glöm sedan inte bort att ladda webbläsaren med AdBlock, NoScript, FlashBlock och allt det andra godiset som gör att de inte heller får del av annonsklicken. Petterssons länkar till Aftonlögnen istället för förelagen hjälper också till. 🙂

 2. Skitbra idé!!

  Slå ihop er med några andra sidor och trumma ut det här på djungeltrumman så hela Sverige hör!!

 3. Bra initiativ, redan avvecklat det mesta, VA är nästa som avslutas. Skönt att slippa bidra till skiten.

 4. Det var länge sedan. Jag brukade nappa på deras gratiserbjudande då jag trodde att det belastade tidningen. När sedan någon här skrev att de får stöd även för gratisprenumerationer slutade jag med även dessa.

 5. Min premumeration på Helsingborgs Dagblad avslutades för 2 år sedan. AB och Expressen har jag aldrig köpt och kommer inte heller att göra det.

 6. Instämmer till 100%
  Detsamma gäller Björntjänst i Kiruna
  Jag har alltid betalat licensen men nu är gränsen nådd
  Betala för att bli serverad lögner nej tack
  Detta känner de på sig därför kommer det på skatten snart

Kommentera