Rapport om muslimska mäns övergrepp på vita flickor

Artikeln från Fria Tider

UK. En regeringsbeställd utredning kring sexutnyttjande av brittiska barn ryktas tona ned problemet med ligor av pakistanska män som systematiskt groomar och våldtar vita flickor. Nu kritiserar till och med regeringskällor en överdriven politisk korrekthet som hinder för barns säkerhet.

Trots de uppmärksammade fallen av sexutnyttjande och våldtäkter begångna uteslutande mot vita flickor av pakistanska män, uppges utredaren Sue Berelowitz i sin kommande rapport tona ned varje etnisk aspekt på problematiken. Istället väljer hon att konstatera det självklara – att övergrepp trots allt förekommer i alla miljöer, rapporterar dailymail.co.uk.

Rapportens vinkling att förtiga skillnaderna mellan etniska gruppers beteende tros leda till kritik även från de ministrar som beställde undersökningen, i ljuset av de upprörande fall av ligor av muslimska män med ursprung i Pakistan som systematiskt riktat in sig på sårbara och mycket unga vita flickor.

Ett av flertalet exempel är den nyligen avslutade rättegången där åtta pakistanier och en afghan i Rochdale dömdes till fängelsestraff mellan 4 och 19 år för sin medverkan i systematisk grooming och våldtäkter av barn. Ilskan har varit stor mot samhällets mångåriga flathet inför förövarna och misstänksamhet mot offren i detta och flera andra fall. Därför ville regeringen Cameron utreda problematiken utan att backa för rollen som kulturell bakgrund har.

– Det är viktigt att vi inte är för politiskt korrekta här och låtsas som att det inte finns ett problem. Självklart begår män från alla etniciteter övergrepp, men det betyder inte att det inte finns ett särskilt problem med pakistanska män som har vita flickor som måltavla, säger en regeringskälla till tidningen. Han får även medhåll av experter Daily Mail talat med att gruppen pakistanska män utmärker sig och att det vore fel att mörka detta faktum i rapporten.

– Eftersom de här männen ska gifta sig med unga kvinnor, ofta kusiner, från hemländerna i arrangerade äktenskap, söker de andra partners för föräktenskapligt sex. Då vuxna vita kvinnor inte är intresserade och de inte vågar inrikta sig på flickor ur den egna gruppen, så letar de efter unga vita flickor, säger Ann Cryer, förre detta parlamentsledamot för Labour, som i många år kämpat för att uppmärksamma beteendet. Hon menar att ledarna i de muslimska grupperna måste ta ansvar för att bryta mönstret.

Det är dock inte bara invandrare från Mellanöstern som står bakom våldtäktsproblematiken i landet. Afrobritter är också en mycket utsatt grupp. Enligt statistik från Metropolitan Police är afrobritter skyldiga till inte mindre än 76 procent av alla gruppvåldtäkter i deras distrikt, trots att dessa utgör bara en liten del av befolkningen.

3 thoughts on “Rapport om muslimska mäns övergrepp på vita flickor

  1. Naivtiv: Afrobritter är svarta som utnyttjar alla fördelar och bidrag som brittiska systemet tillhandahåller, gå in på Fria Tider idag och titta på klippet hur en afrobritt helt oprovocerat bakifrån slår ner en intet ont anande vit 16-åring.

  2. Dessa våldtäktsmän kan säkert få komma in i Sverige under benämningen ”Ensamkommande baaaaarn”

Kommentera