Expressen och Thomas Mattsson

Thomas Mattsson, Expressens chefredaktör, har påtalat vid flera tillfällen att hans tidning behandlar SD som vilket parti som helst.

Minns ni denna löpsedel från valdagen 2010?

Denna löpsedel är nog en av de mer partiska jag sett av en svensk dagstidning, så Thomas Mattsson borde skämmas när han sitter och ljuger om Expressens lika behandling av alla partier.

Bland Expressens medarbetare finns David Baas. David Baas enda intresse delar han med kompisarna i Expo…att bekämpa SD. Om Thomas Mattsson är ärlig i sina ord, så undrar jag över vilka medarbetare på Expressen som har till uppgift att med alla metoder bekämpa övriga riksdagspartier? Vem på Expressen har till uppgift att granska Abdirizak Waberi och hans kvinnoförnedrande inställning och vem på Expressen har till uppgift att granska Vänsterpartiets koppling till den våldsvänster som hotar Sverigedemokrater på både torgmöten och i sina hem?

Har ni läst boken Problempartiet än?  Journalisten Björn Häger tar i boken upp hur media särbehandlar SD och varför man gör det.

Självklart ljuger Thomas Mattsson. Mattsson har en egen blogg på Expressen, men häpp…man kan inte kommentera hans inlägg, däremot kan man mejla och ställa frågor.

12 thoughts on “Expressen och Thomas Mattsson

  • Tack Ingrid, har följt era artiklar på nätet och sett klipp när ni var i Kanadensisk TV tror jag att det var. En stor eloge till er och har talat om för maken att jag vill ha en prenumeration i julklapp 🙂 Extra trevligt tycker jag det är att ni uppmärksammar det sjuka svenska systemet för övriga världen så de får veta hur det egentligen står till i Sverige.

  • Jo så får det bli 🙂
   Och på måndag blir det rabalder igen, jag kommer och stöttar och dokumenterar. vi ses.

 1. Köpte själv denna pissblaska så gott som dagligen för några
  år sedan. Skulle idag inte ta i den tidningen ens med tång,
  köpte även en del böcker varje år via Bonniers,allt som
  idag kommer från den koncernen går oöppnade rakt ner
  i soptunnan! Genomfalska hycklare ska i vart fall inte
  tjäna pengar på mig!

 2. Bojkotta allt skit dessa folkförrädare trycker ur sej. Unna dom inte ens ett besök på deras sidor. Svält ut dom. Svält ut parasiterna genom att bidra mindre till det mångkulturella samhället. Koka eget snus, rulla egna cigg tex. Råtobak är skattefritt och koka eget snus är lätt och roligt. En dosa blir o kosta ca 8 kr och det blir godare än köpesnus. Kör skattebefriat , helst diesel , och tanka ful diesel. En bra början , det finns massor att göra för att svälta ut asen. En skattekrona mindre är en krona mindre till parasiter och folkförrädare. Dom klarar sej inte utan oss och dom vet det. Därför är dom desperata.

 3. Den löpsedeln fick mig att för alltid avstå köp av nämnda tidning. Har alltid haft en morgontidning men när nuvarande prenumeration av SvD går ut får det vara nog. Denna hysteriska smutskastning av SD som förekommer i både kvälls- och morgontidningar får mig att må illa. Jag anser att den nuvarande invandringspolitiken är fel, journalister anser att de har rätt att mästra mig för min åsikt och smutskastar det enda parti som lyfter fram de samhällsproblem jag ser – då vänder jag deras tidningar ryggen, mina pengar blir de utan!

  • Kommer också att avsluta SvD-pren vid årets slut. Det skall bli skönt att få tala om för dem vad jag tycker om deras osanningar.

 4. Dessa vidriga pissblaskor kommer inte att finnas kvar i pappersform inom 5 år kanske en liten webbredaktion som ryms i ett rum. Må vi pissa på deras grav.

 5. Ja Thomas Mattsson är en sopa,precis som det flinande äckel
  från Expo som satt i Debbatt och spelade Allan. Att påstå
  att man behandlar SD som andra partier är en satans lögn,
  vilket också Ian Wachtmeister påtalade för denne T.M,
  en välförtjänt avhyvling! Tidningars hyckleri kan idag skådas
  i Thoralf Alfssons blog där en person har gått igenom
  hur många utlänningar som jobbar på Aftonbladet, inte en
  enda, lika etniskt rensat som det är på gatorna där journalisterna
  bor. Och lika etniskt rensat är det säkert också på Expressen!
  Hycklare är bara förnamnet!

Kommentera