Julgranen i Kokkedal – del 7


Om invånarna i Egedalsvænge, Kokkedal får en julgran i år, är fortfarande en öppen fråga efter att styrelsen i bostadsrättsförening haft ett maratonmöte på fem timmar om frågan.

Efter mötet smet styrelseledamöterna ut genom en bakdörr och ordförande Steffen Morild fick möta pressen. Han kunde berätta att styrelsen inte var överens om granen men att de kommit överens om några punkter.

  • Styrelsen är enig om att granen är en lokal fråga som har fått en ton av offentlig debatt som förstör Egedalsvænges rykte och gemenskap.
  • Styrelsen är enig om att majoriteten inte har lett en kamp mot julen.
  • Det råder enighet om att det har förekommit en del missförstånd om vem som var ansvarig för det praktiska i samband med att resa granen.
  • För att informera invånarna och för att rensa luften är man också eniga och har kallat till ett extra möte den 28 november med val av styrelse.

-Pettersson undrar hur det står till? Efter ett fem timmar långt möte om en skitsak som en julgran är man fortfarande oense och ändå finns det folk som tror att muslimer går att integrera…

Tidigare del 1 – 6 om julgranen HÄR 

BT.dk


One response to “Julgranen i Kokkedal – del 7

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: