SD ökar mer

Dagens opinionsundersökning från Demoskop visar att SD fortsätter sin kraftiga marsch uppåt.

Även hos Demoskop är SD nu tredje största parti. Det grämer självklart etablissemanget som nu får ytterligare ett antal nätter förstörda.

En av de som rasar är Carl Bildt som anser att SD:s politik går ut på att isolera Sverige och det skulle skada landet. Nu ljuger Bildt, precis som sina regeringskollegor. Att dra ned på flyktingmottagandet till nivåer som övriga Europa skadar inte Sverige, inte heller att införa en striktare invandringspolitik där man stänger ute lycksökare och människor som bara ser vårt generösa bidragssystem framför ögonen. Carl Bildt borde dessutom se över sin egen och regeringens nya Sverige. Sällan har väl en svensk regerings politik skadat landet som nu.

Tidigare undersökningar har visat att det inte bara är ”unga arga män” som väljer SD, utan nu börjar välutbildade, storstadsbor och kvinnor lämna sina traditionella partier, precis som moderaten Elisabeth.

Källa: Expressen

8 thoughts on “SD ökar mer

 1. Tänk först trodde jag att 7-klövern skulle bli lite självkritiska när SD:s siffror bara ökar. Men efter Rheinfeldts galna utspel tvivlar jag. Tänka sig att han skyller sin politik på SD??!!

 2. Min f.d sambo som varit en inbiten socialdemokrat i många herrans år,har nu efter många om och men,slutligen deklarerat att hon nu verkligen inser vart vi är på väg.Därför tänker hon lägga sin röst på SD 2014.

 3. Enligt Demoskop är det kvinnorna som börjar att
  intressera sig för SD s politik. Ja detta bör ju inte
  förvåna någon, det är ju kvinnor som fått bära
  konsekvenserna av alla brutala våldtäkter som
  utförts av dom nya berikarna. När andra partier har
  lotsas som det inte sker några våldtäkter eller
  på annat vis förminskat och ljugit om fakta, har ju
  SD varit dom som påpekat detta!
  Med den kvinnosyn som dessa individer bär med
  sig hit, är det ju inte konstigt att kvinnor här känner
  sig utsatta, och när då samhället sviker är det fullt
  förståeligt att kvinnor söker sig till ett parti som
  försvarar dem!

 4. Höga potentaters uttalande har vi hört förut. Kom ihåg vad som skulle hända om SD kom in i riksdagen, hände något av det utlovade, nej åter nej.

  Tycker att potentaterna borde lärt sig något från förra gången, men nej då samma skitsnack utan relevans.

Kommentera