Muslimska partier i Europa


Naturligtvis var det bara en tidsfråga, men nu finns de här…de muslimska partierna.

Hizb ut-Tahrir och Sharia4UK är de två mest kända partierna. De har redan utmärkt sig på många sätt, trots att de ännu inte finns representerade i beslutsfattande positioner. Ett sådant parti finns dock i Belgien. Islam Party heter partiet och de erhöll nyligen två kommunplatser i två distrikt i Bryssel.

Hur många andra muslimska partier det finns ute i Europa är inte känt, men de tre nämnda har en sak gemensamt. De vill införa sharia-lager.

Ni har säkert hört hur svenska politiker och journalister slagit ifrån sig och hävdat att islamister aldrig kommer att ges makt i vår del av världen. Nu finns de likt förbannat där och med tanke på att muslimer är den störst växande gruppen i västvärlden, lär också gruppen radikala islamister öka i antal. De som främst borde känna olust av denna utveckling, homosexuella, feminister, judar, kristna m.fl., ser dock SD som ett större hot mot deras vardag. Sådan är okunskapen eller har indoktrineringen gett ett sådant gott resultat?

Hur länge dröjer det innan det bildas sharia-förespråkande partier i Rinkeby, Rosengård och andra muslimtäta områden? När det sker lär bollen sättas i rullning och den bollen lär bli svår att stoppa.

Det var ett gigantiskt misstag att släppa in Islam i västvärlden och det kommer framtida generationer att bli varse.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: