Nazister misstänks för mord i Vallentuna


Tre män med kopplingar till den nazistiska Svenska motståndsrörelsen misstänks för mordet på 22-åriga Joakim i Vallentuna. Två av männen sitter häktade, misstänkta för ett annat våldsbrott. En tredje befinner sig på fri fot.

De två häktade männen, 17 respektive 18 år gamla, sitter för närvarande häktade, misstänkta för bland annat grov misshandel, försök till grov misshandel, olaga hot och hets mot folkgrupp. De misstänks bland annat för att ha misshandlat en man med en sönderslagen vodkaflaska, i en lägenhet i Bandhagen i mitten av september i år.

När männen greps av polis bar båda två med sig flygblad tillhörande nazistorganisationen Svenska motståndsrörelsen. Ett vittne har också berättat i polisförhör att de misstänkta männen sagt att de tillhör organisationen. Enligt källor till Efterlyst har de delgivits misstanke om mordet. Männen är kända av polisen sedan tidigare, misstänkta för mindre brott som stöld och brott mot knivlagen.

Ytterligare en person, en 21-årig man, söks av polisen, misstänkt för delaktighet i mordet. Även han har kopplingar till Svenska motståndsrörelsen.

-Pettersson säger att svin är svin…

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: