Allah kor accepterar inte att bli halalslaktade

En skrämd ko dödade en palestinsk man som försökte halal slakta djuret på lördag under den muslimska firandet av Eid al-Adha i Gaza.

Den 52-årige man som dog  trampades till döds och ytterligare tre personer skadades allvarligt när kon försökte komman undan att få halsen uppskuren.
Ca 150 personer till  sjukhus i det palestinska området med kniv sår eller andra skador på grund av djur som försöker att undslippa den barbariska slaktmetoden.

Två liknande händelser inträffade i Pakistan på lördagen.
I staden Peshawar, flydde en tjur från otränade slaktare och skadade tre personer, däribland en 12-årig pojke. Polistalesman Abdul Waheed sade dussintals människor jagade tjuren och  den fångades in efter en timme.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktionen rekomenderar:  Senil olydnad, om den butik ni handlar i har halal slaktat kött i kyldisken, hämta en bunt förpackningar med  stekfläsk och råka  lägg över det halal slaktade köttet för att visa att ni inte gillar denna vidriga slaktmetod!

11 thoughts on “Allah kor accepterar inte att bli halalslaktade

 1. Om ni verkligen tror att detta är hur muslimer slaktar så har ni fel.För det första så använder man inte maskiner för att göra jobbet utan man gör det helt för hand.För det andra så slaktar man inte djuren om dom inte är 100% redo för det,som man kan se här så är djuren rädda.För det tredje så får djuren inte se när dom slaktas och andra djur också,så att det inte väcker skräck hos dom och dom här människorna kan inte kalla sig själva för muslimer när dom behandlar djuren så här.Detta är inte halal!

  Vill ni se hur djur slaktas på ett muslimskt sätt så går ni in på youtube och söker på halal food.Det finns säkert många mer fast jag tycker om denna

 2. För er som aldrig sett ett slakthus,och hur djuren ryggar tillbaka,när de känner lukten av blodet..Det är ingen vacker syn,speciellt storboskap vittrar att något ont kommer att ske !!
  Kanske därifrån som ordspråket ”Den enes död.den andres bröd”

 3. Ni som bor i Oxelösund bör veta att man sälja kött från Halalslakt på den ny öppnade affären i Frösäng MAT ÖPPET! Innan du handlar där kolla detta.
  Sen tänk efter om du vill gynna denna affär. Vill du bidra till denna djurplågeri?
  Djuren är under hela proceduren vid medvetande.
  Vill du bidra till denna djurplågeri?

 4. jag är svensk muslim och kan säga att det är inte rätt sätt att döda djur så här islamskt. för det första så får man inte döda djur inför ett annat djur i islam.. det sätter skräck i de andra djuren. därför de blir rädda och agerar med rädsla och skräck. man får inte mass slakta djur så här i islam. så handlingen är felaktigt utförd och det är ej tillåtet enligt koranen.
  djuren ligger kvar . vilket innebär att de döda djuren har legat där när de andra dödades. det är förbjudet i islam att låta ett djur se ett annat slaktat djur. nästa djur ska inte se det förra slaktade djuret och bldet ska sköljas bort före varje djur. det får enligt koranen ej utföras så här.!!!!!
  så om folk kunde se på det här med förnuft.
  sedan vill jag säga att det är samma sak med människor som med djur.
  Om en männsika eller ett djur blir allvarligt skadad så producerar hjärnan ett ämne som fungerar som ett bedövningsmedel i kroppen. sä tro mig djuret har inte så mkt känsel som många tror!!!
  när människor skadats så får man en bedövningskänsla i kroppen, der är kroppens försvar att rädda resten av kroppen om nödvändigt.
  ni som klagar på hallal slakt SÖK KUNSKAP SEN SNACKA.
  SKULLE NI VETA MER ÄN VÅR ALSMÄKTIGE GUD.
  DETTA STÄR ÄVEN I BIBELN, till er som är kristna!
  jannah mujahidah

  • Larmen och nöt kreaturen verka riktig uppskatta detta som det se ut. De rentav stäppa i glädje

  • Ett råd till dig, åk hem och ta din Gud med dig, vi vill inte ha din ”allsmäktige gud här.Sverige ha klarat sig 1000 år utan din tro och klara av 1000 år till. Utom Kebab med skarp sås ha ni inte bidragit med så mycket.

   • Kurt, jag tror nog kebaben är turkisk, från den tiden Turkiet var kristet som det var i 1000 år eller ännu äldre. Muslimerna har nog knappast kommit på något så gott, men det är en gissning.

 5. Den här bilden visar på ett tydligt vis hur satans sjuk denna
  religion är! Endast barbariska människor beter sig så!

 6. Vad säger man? Barbarer! Blev chockad av bilden! Var är Djurens vänner? Varför hör man inga protester ifrån dom när det gäller Halalslakt!! Avskyvärt!

Kommentera