Shimon Peres: Pengar från Qatar finansierar terror

Ledare i Gaza måste välja mellan ”en stad under byggnation eller en stad av terrorism”, sade president Shimon Peres onsdagen den 24/10 2012.. Gazas ledare sade nyligen att de planerar att bygga med finansiering från Qatar, medan onsdagens terrorister i området sköt flera dussin raketer mot israeliska städer

”Vi kan inte sitta på våra händer, medan härskaren av Qatar kommer och ger ut pengar och löften om byggnation, när verkligheten är att pengarna helt klart kommer att användas för att finansiera raketer och terrorism,” sade Peres. ”Vi kan inte tillåta att ena handen ger ut pengar medan den andra avfyrar missiler.”

Det här är härskaren av Qatar, som med sina och landets pengar redan bedrivit krig i Libyen på al-qaidas sida. Där spenderades US$ 2000 000 000 (2 miljarder). Därefter har man sponsrat muslimska brödraskapet och al- qaidas inbördeskrig i Syrien, genom att köpa vapen och ge pengar till FSA ( free syrien army). Han är Emiren av Qatar krigets finansiär, och genom detta har han mera blod på sina feta girigbukshänder än någon annan i Världen just nu.

Emiren av Qatar Sheikh-Hamad-bin-Khalifa-al-Thani Qatar

Här kan ni läsa mer om denne krigshyena

israelnationalnews.com

2 thoughts on “Shimon Peres: Pengar från Qatar finansierar terror

  1. Om alla miljarder från oljan använts till att utveckla länderna
    i Arabien, hade nog dom flesta av dessa varit moderna stater,
    men resurserna används i största utsträckning till att bekämpa
    varandra! Araber är vandrande krutdurkar som inte
    vill leva i fred!

  2. Jag hoppas att västmakterna låter bli Syrien. Det där området är en krutdurk nu. Länderna runt omkring har nog alla sina baktankar. Märkligt att muslimer pratar om ett ummah och att alla är eniga. De kan aldrig hålla sams med något land inte ens de egna.

Kommentera