Kravmaskinerna från Jollen kräver ett radhus

Vingåker är en liten ort i Södermanland med 9 000 invånare. Det är en av Södermanlands kulturpärlor, med slott, järnvägsstation, centrum, butiker, badhus, stora outletbutiker och allt annat som en behövs för att ha ett bra liv.

I Vingåker blev en asylsökande familj på tre personer, en mamma och två pojkar 8-10 år av migrationsverket idag erbjudna en möblerad enrumslägenhet på 41 mmedans de väntar på besked om de får stanna eller inte.

För Pettersson ser detta ut som ett alldeles utmärkt alternativ för familjen som kommer från Syrien om man jämför med asylförläggningen Jollen som har vandrarhemsstandard och där de bor nu.

Men icke sa Nicke, det duger inte åt familjen, de har själva surfat runt på Vinterklasen AB:s hemsida – som hyr ut rummen på Jollen och har lägenheter på olika håll i Södermanland och Östergötland – familjen har nu hittat ett ledigt radhus på Vällarevägen 4 i Igelfors, Finspång och KRÄVER att få bo i radhuset på skattebetalarnas bekostnad.

– Pettersson blir upprörd på kravmaskinerna, de påstår sig ha flytt från hotande död och ännu värre saker men de nöjer sig inte med mat, husrum och fickpengar.

DE KRÄVER ETT RADHUS!

Låt dem för i helvete få radhuset om de betalar det själva, om inte kan de åka hem till lyxlivet i Syrien och ställa krav!!!

10 thoughts on “Kravmaskinerna från Jollen kräver ett radhus

      • Sådant lär det dröja innan vi får läsa i tidningen om. Har du inte kollat förut så sök på ”Jollen” i bloggen så kommer det upp en hel del om asylförläggningen och även lokaltidnings reportag. Det är stor skillnad mot mina rapporter, jag har betydligt bättre kontakter och information än tidningen.

  1. Vore mycket tacksam om ni följde upp detta för att se om kravmaskinen får igenom sina krav, förresten så verkar hon ju mycket duktig på att hantera dator och leta upp lediga objekt, vore väl inte för mycket begärt att hon letade upp ett jobb på samma gång så hon kan betala för sitt uppehälle för jag har ingen lust att stå för notan.

  2. Kvinnojouren Mira i Nyköping hade tidigare minimala lägenheter på Slottsgatan, ibland mindre än 40 kvm, där kvinnor som behövde skyddat boende som flyktingar i sitt eget hemland undan sina misshandlande män. Kvinnor med barn som tvingades bo i minimala enrummare med endast en gemensam dusch i en möglig källare. Dessutom fick de stå för sin egen försörjning med mat, blöjor etc, utanpå en hyra för sitt boende som låg på 3000 kr/mån. Dessa svenska kvinnor kunde bo där i månader, tacksamma över att över huvud taget ha ett boende som flyktingar i sitt eget hemland! Varför skulle inte de påstådda flyktingarna från andra länderna vara tacksamma över att över huvud taget ha någonstans att ta vägen istället för att ställa krav på ett boende en svensk kanske bara kan drömma om?

    • Hyran för enrummaren i Vingåker var för Migrationsverket (skattebetalarna) 4 160:- i månaden. Då är lägenheten möblerad och försäkring ingår i den summan. Det är inte ovanligt att slitaget blir minst sagt onormalt med denna typ av hyresgäster.

  3. Hur kom dom hit ? Ansvariga ; Ta reda på det och se till att dom kommer hem på samma sätt ! Om det inte går,erbjud kärringen och ungarna var sina cyklar och en mellanösternkarta ! GOOD BYE !

Kommentera