23 thoughts on “Anno 1922

  • …och en muslim ska prata om vidrig människosyn. Ali skärp dig, du har ju läst koranen och vet vad som står där om andra klassens människor.

   Men jag hoppas också rättvisan ska segra så att araberna får återvända till Arabien där de hör hemma och lämnar resten av världen i fred.

   • Självklart. Skillnaden mellan mig o er är att ni har en vidrig människosyn. Ni är rasister. O ni stöttar världens värsta terrororganisation som kallar sig för israel.

    Jag strävar efter motsatsen till det ni håller på med. Må Allah ge någon av er ”hodda”

  • Har vi det? Och ändå bor du i Sverige istället för i ett arabland! Konstigt, reste du lite fel?

   • EM. Haha . Svenskar är ju inte som er på petterssons. I mina ögon är ni något helt annat.

   • Nä då. Ni tillhör ingen lobby. Ni tillhör en minoritet rasister med vidrig människosyn. Man får alltid räkna med att det finns sådana i varje del av världen. Jag tycker synd om er. Ni har inget liv

 1. Tack och lov att detta är passerat då man uppvisade negrer som driftskuckur, en skam för vår historia, liksom att visa upp missbildade människor mot betalning. En sann sverigedemokrat diskriminerar ingen pga hudfärg och kan använda ordet neger som enbart en färgbestämning. Att kalla sverigedemokrater för rasister är ännu en sammanblandning av ekonomisk politik och börja blanda in rasfrågor.

Kommentera