Möt Obamas Wahabitiska släktingar del III


I ”Risken för wahhabismen i den muslimska världen” av den moderata muslimen Dr Ahmed Abdul Rahim al-Sayeh, som dock övergav den läran, och nu ser tillbaka på sina studier vid Umm Al Qura säger: ”Jag studerade wahhabismen och jag studerade deras läroplan vid Universitetet Umm Al Qura … ”

På Umm Al Qura Universitetet, syns Musa och Sayid Obama, president Obamas favoritfarbror, ta foton av kända personer och beskrivs av flera arabiska mediekällor, som flitiga arbetare i att utveckla stipendier för kenyaner att studera Sharia, av ren artighet till Sarahs fond.

Umm_al_Qura 1

Umm_al_Qura_2

Umm_al_Qura_4

Möten med president Obamas favoritfarbror Sayid kan även ses på den officiella hemsidan för Umm Al Qura Universitetet där det stolt står:

Hans Höghet direktören för Umm al-Qura Universitetet, Dr Bakri bin Ma’touk A’sas mottog på sitt kontor i universitetsstaden vid Babidah, herr Sayid Obama, farbror till Hans Excellens presidenten av USA, Barack Obama, och herr Musa Ismail Obama, kusin till USA: s president …

”När de [studenterna] lämnat in en ansökan till Sarah Obamas godhetsfond förväntar de sig att få vad de vill ha, men vi är översvämmade av ansökningar”, förklarar Musa.

Som ett resultat av den oerhörda tillströmningen av studenter till de wahhabitiska Sharia universiteten i Saudiarabien, frågar sedan intervjuaren om överskottet: ”Så du öppnar en väg in till andra universitet”. För det förklarar Musa att han var tvungen att skicka överskottet till det näraliggande Doha i Qatar, vilket han hade besökt och ordnat upp allt.

När Al-Jazeera frågade: ”Har alla dessa stipendier inneburit att studera arabiska och sharia”? Förklarade Musa: ”En del av dem innehåller inte Sharia, som medicin och teknik.” Al-Jazeera frågar då: ”Men vad innehåller majoriteten”? Musa svarar: ”Uuuhhh …. Majoriteten är naturligtvis Sharia skolor ”och tillade” eftersom mina kontakter inom institutionerna utgörs av Sharia skolor. ”

I vad som verkar vara ett förberett manus, läser Musa upp vad han anser vara katastrofen i Kenya, nämligen brister på processen för nyrekryteringen, vilken går hand i hand med saudiska intressen, och söker hjälp från rika saudier för att omvandla Kenya till ett muslimskt majoritetssamhälle.

Detta mål uttrycks också av dagstidningen Al-Arab , vilket också omfattade uppmaningen av familjen Obama i en intervju med Musa Ismail Obama, vid sidan av invigningsceremonin av World Universitetet Ruff i Nairobi (foto här).

Under rubriken ”Forskare i Kenya kallar sina bröder för att sprida islam och undervisa i arabiska” fastslår man: ”Muslimer [i Kenya] lider av det monumentala kristnandet med hjälp av den sionistiska expansionismen, som infiltrerar nationen.” (Muhammad Lasheeb, tidningen Al-Arab , upplaga 8816  publicerad 1 augusti, 2012).

Newspaper

(Bild ovan av Musa i tidningen Al-Arab)

Fortsättning i ”Möt Obamas Wahabitiska släktingar del IV” vilket blir det sista inlägget i detta ämnet.

Vilka som är från den kenyanska familjen Obama på fotografierna och i tidningen ovan, får ni läsa om i Frontpage Magazine då jag inte kunde få in det på de avstånd som blev efter komprimeringen.

Fronpage Magazin

Fortsättning i del IV


2 responses to “Möt Obamas Wahabitiska släktingar del III

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: