Möt Obamas Wahabitiska släktingar del I av 4

Uppdaterad 2012-10-13 kl 20:15 Nu med översättning till svenska.

Det för världen så viktiga presidentvalet i USA kommer allt närmare, och eftersom jag ska ta mig till andra sidan Jordklotet i mitten av november för att besöka min dotter och hennes sambo i Brisbane Australien, samt deras numera gemensamma släkt, så tänker  jag redan börja min valupptakt med att presentera Barack Hussein Obama och hans muslimska släkt i Kenya. Att det blir så har att göra med att jag igår kväll sent, hittade ett mycket läsvärt reportage i Frontpage Magazine publicerat igår 12/10 2012. Det är ett långt reportage, så jag kan inte sätta bort all den tid en komplett översättning tar, men texten är inte på någon svår nivå, och den har stöd av många bilder, av vilka jag väljer att lyfta fram några till min text.

Medan diskussionen om Obamas umgänge med hans muslimska familj i Kenya är ett acceptabelt ämne för diskussion i arabvärlden, ses det som ett stort tabu i USA. Men varför är det så? Detta tabu bör betraktas som oskälig i bästa fall, och enbart fördomsfullt i värsta fall. Är det rätt, trots allt, att vi censurerar sådana diskussioner bara för att Obamas släktingar är muslimer?

Rådet för amerikansk-islamska relationer (CAIR) bör fördöma media för att hålla en stram locket på attityd till ämnet, och det är hög tid att gå längre än vad som beskrivs av president Obama i sin bok ”Drömmar från min far”, eller Wikipedias begränsade information, som bara inkluderar det enda foto som har släppts av Obamas familj; det nedan.

För syftet med denna artikel kommer vi att täcka endast tre av de närmaste kenyanska släktingarna till president Obama:
1. Sarah, Baracks älskade och välvilliga mormor.
2. Sayid Obama, hans närmaste favoritfarbror.
3. Musa Ismail Obama, hans kusin och Sayids främsta medhjälpare.

Efter att president Obama blev installerad, fick den muslimska sidan av Obamas familj i Kenya ett kraftigt uppsving, och de gick från trashankar till rikedom över en natt. De blev en av de mest inflytelserika familjerna i västra Kenya, och utökade även sitt inflytande till Saudiarabien. När Sarah, president Obamas farmor, bestämde sig för att åka på Hajj, en obligatorisk pilgrimsfärd till Mecka med Musa, president Obamas första kusin, välkomnades de med öppna armar och fick en speciell eskort med fullständig säkerhetskompetens och förstklassig behandling vid det saudiska hovet:

Hans kungliga höghet prins Mamdouh bin Abdul Aziz följde med familjen till USA: s president Barack Obama till sitt palats i Jeddah efter fullföljandet av Hajj detta år. Evenemanget besöktes av HKH Prins Faisal bin Thamer bin Abdul Aziz, och Hans Kungliga Höghet prins Abdul Aziz Bin Mamdouh Bin Abdul Aziz, och hans prins Abdullah bin Nayef bin Abdul Aziz, och ett antal andra furstar och tjänstemän.

Anledningen till en sådan behandling, som förklaras i en exklusiv intervju med Musa Ismail Obama på Al-Jazeera, är att en nära relation byggdes mellan dem och de  saudiska kungligheterna, och liksom president Obamas uppmaning till utbildning i USA, leddes de kenyanska Obamas in på ett liknande projekt.

Således startade president Obamas farmor, Sarah Obama, Sarah Obamas välvilliga Fond Institut, mera känt som Mama Sarah Obamas Barn Fond, som lyfter 90% av sina pengar främst från donatorer i USA och en del från Europa, beställt som humanitärt bistånd vilket PR webbplatsen annonserar på det här viset: ”för att göra en bestående inverkan på livet för de föräldralösa och fattiga barnen genom att förbättra deras bostäder, deras utbildning och deras uppfostran”, detta fortsätter att väga tungt för Mama Sarah. Allt detta och ”att hjälpa försummade hiv / aids smittade och drabbade i Kogelo by genom att koppla dem till vårdgivare och professionella hälsovårdsleverantörer. ”

Obama_Sarah

Det här är den version vi får höra. Men vid en noggrann genomläsning av stiftelsens verkliga aktiviteter på arabiska, finner man en mycket mörk sida till vad familjens ansträngningar verkligen handlar om.

Musa Ismail Obama, presidentens kusin, här i en exklusiv intervju med Al-Jazeera TV (se alla tre delar, 1.här, 2.här och 3.här), förklarade alla besvärande detaljer, vilka inte bådar gott när det översätts till Svenska: När det visar sig att huvuddelen av Sarah fonden skickar väldigt lite till änkor och föräldralösa barn, medan resten går till att ge gratisstipendier till studier i sharia vid de mest inflytelserika Wahhabistskolorna i Saudiarabien.

I den chockerande intervjun blev Musa frågad om hans kommunikation med kusin Barack, presidenten i USA. Den lågmäld Musa förklarade att den metod  presidenten föredrog för kommunikation, var genom en vald kanal som förmedlar meddelanden fram och tillbaka med familjen i Kenya, genom att gå genom farbror Sayid Hussein Obama. Detta är mannen som tillsammans med Mamma Sarah, också var närvarande vid Barack Obamas installation 2009.

Airport_Sarah

Det värsta är ju dock att Saudiarabien genom att konfiskera (läs Stjäla kenyanska pengar) vill få Kenya på knä, för att kunna ta över och islamisera hela landet, vilket man ju också försöker göra i Tanzania, enligt ett tidigare inlägg, där en katolsk biskop från Tanzania berättar om snabb islamisering. I Etiopien har jag tidigare skrivit om vår svenska shejk, som köper upp fin åkermark i Etiopien, och djupborrar efter vatten till konstbevattning av de grödor man sått. Det värsta med det är ju att alla inte djupgrävda brunnar sinar. I Somalia har Saudiarabien bara behövt vänta ut  att de förenade afrikanska trupperna, skulle tillintetgöra Al- Shabab. Nu kan de saudiska prinsarna, som är flera tusen, köpa somaliernas nya regeringstjänstemän, och sedan bara ta för sig och islamisera även det landet. Då har Saudiarabien tagit över hela Afrikas horn, kanske utan större stridigheter.

Jag trodde tyvärr inte att det här inlägget skulle hamna mitt i Världspolitiken, då hade jag väntat med att publicera tills jag hade varit färdig. Men jag fortsätter nu med att översätta hela den här osmakliga historian och hoppas jag kan presentera del 2 imorgon. Kanske behövs även en del 3.

Läs den spännande fortsättningen och se på intressanta bilder, som Ljugmedia inte har plats att visa, på Frontpage Magazine.

Arabisk agroimperialism

Möt Obamas wahhabitiska släktingar del II

7 thoughts on “Möt Obamas Wahabitiska släktingar del I av 4

  1. Cair, snacka om fara och vi alla som bekostar muslimska invällares uppehälle i våra sekulära länder betalar, för tusan det är tid att vakna ur slummern! Vi västländer är snart utsugna och består av ett tomt skal, vi betalar för de här och vi göder de med oljepengar i Emiraten tid att fatta nu ?! Vi är de fattiga och de är de rika !
    Vi är fattiga………………..de är rika, begrip !! Förbaskade nonsenspolitiker och tillika nonsensmassmedia.
    http://vladtepesblog.com/2013/09/22/cair-collects-millions-from-foreign-donors-thanks-to-non-profit-shell-game/

  2. Det där ”CAIR” har jag tidigare försökt att sätta mig in i har dock inte lyckats. Upplever rörelsen som med det mesta med politiken islam, det är aldrig rakt och ärligt. Vi västerlänningar har haft tillit till och för varandra, fungerade bra då vi var homogena samhällen. Nu när klansamhällen växer upp som svampar, så är splittringen total. Alla känner vi till klankrig.
    Det här har vuxit upp för att splittra våra samhällen, ett fantastiskt genialt sätt för att ”härska genom att söndra”, min gissning.

  3. Det här är verkligen intressant, samt svårsmält. Ska ta mig tid och gå igenom ditt material. Tack för ett stort ”grävjobb!.

  4. […] Ja vad är ditt Jihad var frågan, säger Olli. Så vad tycker du är det rätta? CAIR är en mycket skum förening, som Obamakräket samarbetar mycket med. Särskilt i sin egen hemstad Chicago, så det är ingen kioskvältare att det är just där CAIR och Obama provar sina nya annonskampanjer. De som inte läst mina artiklar om Obamas Wahhabitiska släktingar, som är en översättning av Walid Shoeblats artikel i Frontpage i början av oktober 2012, kan med fördel göra det nu. De hittas alla fyra här, och nu med en länk i slutet till nästa del. Möt Obamas Wahhabitiska släkt i Kenya. […]

Kommentera