Nya sökord på Petterssons

Kunde inte låta bli att göra som Pettersson gjorde igår, titta vilket sökord som är det vanligaste idag på Petterssons gör skillnad. Det har mindre att göra med att det är ett av mina egna inlägg som har fått se sitt foto, av den danska hjälten Morten Storm toppa denna lista sedan i förmiddags.

Jo det är ju verkligen en man att beundra. Han gjorde fel vid ett tillfälle i livet och konverterade till Islam och bosatta sig i Jemen. Efter 10 år hade han fått nog och kontaktade PET och CIA för att konvertera från Islam. De erbjöd honom då en spännande tillvaro som hemlig agent, som han tackade ja till. Där igenom kom han att vara en mycket viktig del av operationen mot den förmodade efterträdaren till Usama bin Laden, nämligen den USA födde konvertiten  Anwar al-Awlaki som ni kan läsa om här.

Om Morten Storm kan ni läsa här i mitt inlägg från igår. Det verkar som om antalet danskar inne på bloggen idag är högre än vanligt, och jag tror att de har hittat till Petterssons genom sin hjälte Morten Storm. Det här är en utveckling av mitt inlägg, som jag aldrig ens kunnat drömma om. Jag hoppas att alla som söker på Morten Storm kommer rätt.

Kommentera