Ship to Gaza seglar på mörka vatten

Blockaden av Gaza har lättat något på land men till havs är gränsen stängd.

Dror Feiler, Mattias Gardell och de andra vänsteraktivisterna med skutan Estelle beräknas vara framme om två veckor och då blir det naturligtvis lite liv i media eftersom Israelerna kommer att släpa in skeppet till hamnstaden Ashdod, gå igenom lasten och skicka det som inte går att använda till vapen vidare till Gazaborna.

Den internationella rörelse Ship to Gaza ingår i rymmer riktigt mörka extremistkrafter och vet inte svenskarna om det är de mer än lovligt korkade, men tyvärr vet nog vänstern det men har ändå vald att stödja en av de värsta högerextremistiska rörelser som finns.

Organisationen Free Gaza Movement skrev häromdagen att “sionister drev koncentrationslägren och hjälpte att mörda miljoner oskyldiga judar”. Meddelandet innehöll en länk till en video där den framlidne amerikanska judehataren Eustace Mullins utvecklade konspirationsteorin om att Förintelsen var ett judiskt verk och det var ingen nybörjare som skrev det utan Greta Berlin, grundare av Free Gaza och talesperson för flottan som seglade 2010. Hon har samarbetat och framträtt med de svenska aktivisterna.

Greta Berlin har ställt sig bakom författaren Gilad Atzmon, ökänd bland annat för sina uttalanden om att amerikanska judar styr världen “via ombud” och hon har hyllat Malaysias tidigare premiärminister Mahathir Mohamed trots att han hävdat att “judarna” i dag är “en ännu större källa till problem” än före andra världskriget och att Förintelsen därför misslyckades. Detta i ett brev där hon tackade för att Mohameds välgörenhetsorganisation sponsrade en av den förra frihetsflottans båtar.

– Pettersson anser att vänster är som islamisterna, de bekämpar Mellanösterns enda demokrati och stödjer de mest högerextrema som finns – de är nyttiga idioter åt Hamas.

Få i Sverige känner till att Gaza och Hamas har varit erbjudna en jättehamn för införsel av varor. Allt som behövdes var att de lovade att sluta mörda judar och skjuta raketer mot Israel men det var tydligen för mycket begärt.

Det står i Hamas stadgar att Israel ska utplånas och vänstern stödjer utplåningen av det enda land i Mellanöstern där araber har det skapligt, för övrigt tycker jag att den gamla damen Estelle ska segla till Kairo i stället, där finns det folk som har det verkligt svårt.

3 thoughts on “Ship to Gaza seglar på mörka vatten

 1. Ship to Hamas är i gång igen.
  Jag tänker att posta en kommentar i Jerusalem Post
  och beklaga att en del Svenskar har fått för sig att detta är en “god sak”

  • Tack för ditt uppslag..Förklara gärna också vilket motständ det finns i Sverige, mot dessa medhjälpare åt terrororganisationer !!
   Det sista för att i någon mån rätta upp vårt anseende !!

 2. Shit to Gaza med den israeliske landsförrädaren Dror Feiler
  och den Svenske läderbögen Mattias Gardel plus en massa
  andra vänsterfjantar tror säkert på fullt allvar att man kan
  förändra Israels beslut att inte släppa in vapenleveranser
  sjövägen! Vilka naiva idioter! Israels handfasthet gentemot
  terrorister styrs inte av vad några vänsterfjantar tror sig om
  att kunna påverka!

Kommentera