Palestina belönar terrorister och efterlevande till självmordsbombare


Familjer till självmordsbombare ges  över 50 miljoner kronor per år från Brittiska biståndsmedel.

Brittisk bistånds pengar ges till familjer och efterlevande till självmordsbombare.
Den palestinska myndigheten, som får £ 86million brittiska pund  per år, har godkänt utbetalningar på nästan £ 5 miljoner för familjer efter ”martyrer”.
£ 3million har getts till 5.500 palestinska fångar i israeliska fängelser.

Den palestinska myndigheten, på Västbanken, har infört en ny lag sominnebär att man betalar familjer till självmordsbombare ur statsförvaltningens budget.

 

Fot från självmordsbombare

Enligt den officiella palestinska dagstidningen Al-Hayat Al-Jadida, utgör betalningar till familjer efter  ”martyrer”  totalt 3,5 procent av budgeten.

”Varje terrorist i fängelset, inklusive de vars handlingar lett till död av israeliska civila, är på vår lönelista, säger Itamar Marcus.
”Lönen går direkt till terroristen eller terroristen familj, och fångar får sin lön från den dag de gripits.”
Parlamentsledamoten för Tory  Philip Davies säger att dessa betalningar är ”skrattretande”. Han tillade: ”Folk tror  att utlandsbistånd är till för att försöka lindra fruktansvärd fattigdomen på platser där de inte har råd att ta hand om sig själva. Men det används för att belöna terrorism.

Förra månaden utlovade  Storbritannien att ge £ 86 millioner pound per  år i stöd till den palestinska myndigheten fram till 2015.
Utbetalningarna till familjer och fångar är på en glidande skala, från £ 250 per månad för fångar som dömts till mindre än tre år, till maximalt £ 2.140 per månad för alla som betjänar mer än 30 år.
Betalningarna jämför med löner för  för en vanlig palestinsk tjänsteman är £ 515  och £ 480 för officerare i de palestinska säkerhetsstyrkorna.
Biträdande minister Alan Duncan sade i februari: ”Vi är mycket noga med hur vi spenderar våra pengar på de ockuperade palestinska områdena. Vi vill inte att några pengar hamnar i händerna på extremister. ”
LÄNK

FjärranÖsternRedaktionen konstaterar:  att Svea rike använder ca. 5,5% av sin statsbudget till försvaret!

De inavlade islamiotena i Palestina använder 3,5% av deras  pengar till att betala för mördare och terrorister.

Detta desto mer upprörande eftersom de i huvudsak lever på bidragspengar!  (någon som hört talas om någon Palestinsk exportprodukt? utom terrorism förstås))

Sverige betalar årligen ca 600 miljoner kronor i olika hjälpinsatser till Palestina,  utbetalningen av dessa pengar bör naturligtvis omedelbart stoppas.


63 responses to “Palestina belönar terrorister och efterlevande till självmordsbombare

 • Pica pica

  Ali, vad jag känner till har det legat tre fredsföredrag på bordet i vilka palestinierna fått mycket mer än vad de har idag, inkl en egen stat. Alla har förkastats av palestinierna. För att fred ska uppnås måste det kompromissas åt båda håll och båda parter måste uppleva det som en förbättring. Idag har palestinierna ingen egen stat men Israel är det.

  Gilla

  • Ali1948

   Pica. Ja det stämmer. Men alla tre förslag var kassa o inget av förslagen gav palestinska flyktingarna rätt att återvända hem. O efter varje fredsförhandling har israel fortsatt med sin expansiva o problematiska bosättningspolitik.i dagsläget har palestinier inga eftergifter att släppa. Vår situation är extremt oacceptabel. Du kanske inte känner till detaljerna men om du fördjupar dig i det kommer du säkert att förstå vad jag menar

   Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ali1948:
  Nu får du skärpa dig Ali,oförskämt att du kallar mig för idiot,det kan jag inte acceptera..Har jag någonsin uppträtt på ett sådant ofint sätt mot dig Ali ??
  Du måste liksom alla oss andra som besöker Petterssons blogg,hålla dig till ett språkbruk,som inte skadar eller skändar någon…
  I din stora upphetsning glömde du åter att besvara mina enkla frågor !!
  Jobbar du verkligen för detta anti-arabiska företag??

  Gilla

  • Ali1948

   Månsson. Ni på denna blogg samt SD-folk kallar ofta muslimer för islamioter o då är det väl inte fel att kalla SD folk för SDioter. Det är ni som satt ribban så lågt. Jag vet inte om just du har skrivit islamioter innan. Ska leta. Eller har du det så slipper jag leta.

   För övrigt har jag ju redan sagt att Orein ljuger o därmed innebär det att jag inte jobbar där, inte bor i helsingb. O jg är inte 25. På alla dessa punkter har oreun ljugit.

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Önskar jag kunde tro vad du skriver Ali,men har såååå många gånger blivit besviken på alla sanningar jag hört av er Araber genom åren …
    Trots allt tror jag i detta fall,att det ligger en del verklighet i vad ollie har skrivit…

    Gilla

   • Ali1948

    Månsson. Vad har jag nu skrivit sim gör dig besviken?

    Återigen upprepar jag. Jag behandlar alltid den andra personen så som han / hon behandlar mig. Om jag råkade blanda in dig i deras röra vill jag gärna veta det. Har du någon gång kallat oss muslimer för islamioter?

    Jag vet att du är den som ändå använder mycket mognare språk än Orein o vi två hat kunnat hålla en god ton i dialogen.

    Gilla

 • Pica pica

  Snälla Ali, när jag tycker att de ska försöka lösa tvisten vid en rundabordskonferens så håller du med, bra. Men du börjar genast med att en hel massa krav från ”palestinierna” ska vara uppfyllda först??? Vid en sån konferens ska man sätta sig förutsättningslöst! Kanske din reaktion är beviset för att kriget fortsätter.

  Gilla

  • Ali1948

   Pica. Det var inga höga krav jag ställde. O vi har förhandlat i åratal utan resultat. I sådant fall måste FN gå in o lösa helvetet som FN skapat för oss palestinier.

   Det finns bara 2 sätt att lösa problemet. antingen via FN eller genom en rättvis fred. Anledningen till att det aldrig blir fred är att palestinierna hela tiden erbjuds falsk fred som hela tiden kommer längre o längre bort från det som palestinierna kan tänka sig vara godtagbart.

   O ju mer detta håller på kommer israels förfallodag att krypa närmre. O då är det försent att fredsförhandla på nytt

   Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ali1948:
  Stämmer det vad Ollie Rein skriver,att du är inom smörbranschen ??
  Min fråga baserar sig på att Arabländerna ju gemensamt gick i boykot mot ARLA,efter att teckningen av den ”danske Muhammed” publicerats ?
  För mig förefaller det märkligt att du ger ditt liv åt en sådan koncern.Själv skulle jag aldrig kunna tänka mig arbeta för IKEA,efter deras bort retuschering,av alla kvinnor i sin katalog avsedd för Saudi Arabien !!
  Om så är fallet,undrar jag om du en gång kommer att accepteras i Paradiset,efter ditt samarbete med ”djävulen och de otrogna” !!

  Gilla

  • Ali1948

   Månsson. Du gör mig besviken. Orein har ljugit ständigt. Tror du att det han skrev är sant? O be honom redovisa vat han fått denna lögn från. O fråga honom varför är så gärna ljuger för er. Ni är ju trots allt hans vänner

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Men Ali inte är väl ollie så fantasirik,som du nu försöker inbilla mig..Varför skulle han skriva att du bor i Helsingborg,är 25 år gammal och arbetar hos ARLA i Danmark ??
    För min personliga del är det egalt var du bor och hur gammal du är,men att du arbetar för ARLA,som boykottas av dina egna…..Det kan jag inte förstå !!
    Var nu ärlig och svara sannigsenligt på min fråga,annars kommer du aldrig in i Pardiset,oavsett hur många poäng du samlar !
    Sälja smör är ju på intet sett nedlåtande Ali.,men att ljuga är en synd..

    Gilla

   • Ali1948

    Månsson. Haha ni är typiska SDioter som lever på lögner. Och ja med tanke på att du vet att Allah straffar lögnare kan du inte säga ”jag visste inget ” på domedagen. Tycker verkligen synd om er. Speciellt med tanke på att vissa av et är så gamla o nära döden o redan deppade o psykiskt instabila. Hatet verkar förkorta era liv.

    Gilla

 • Pica pica

  Ali, läste just om den palestinska mamman som pga barnens födseldefekter mistat tre barn på egyptiska sjukhus. Nu fick hon rådet att kontakta israeliska sjukvården och naturligtvis fick hon hjälp och barnet klarade sig. Solskenshistoria eller hur? Men det visste vi ju förut även arabiska höjdare och politiker väljer att söka sjukvård i väst.

  Gilla

  • Ali1948

   Pica. Nä inte alls solsken. Jag tror absolut att det är sant. Det enda jag påtalade är att jag kom på den där palestinska läkaren som hjälpt israelska föräldrar att få barn. Det tragiska är att hans barn mördades av israelerna. Jag har bifogat youtube-videon.

   Jag får tårar när jag ser den. Får inte du det?

   Gilla

   • Pica pica

    Varför är du så enögd Ali? Jag såg den videon och hörde också anledning till varför israeliska tanks var där för att de blivit angripna av Hamas med spioner i doktorns hus. Ja, det är sorgligt att oskyldiga barn får lida som i alla krig. Det värsta jag sett var när palestinier smög in och mördade familjen Fogel. Till och med babyn skar de halsen av.
    Vi har varit lyckligt förskonade från krig i Sverige så länge kanske för at vi är ett fredsälskande folk? Jag önskar verkligen att representanterna för Israel och palestinierna kan sätta sig vid det runda bordet och förhandla fram fred.

    Gilla

   • Ali1948

    Pica. Jag är inte enögd. Jag tänkte bara på den palestinska läkaren. Det är väl inte fel att ha medlidande?

    För övrigt gillar jag det sista du skrev. Jag hoppas också på en fredlig lösning. Men jag kräver att den ska vara rättvis o ge oss en stat, självstyre, rättigheter o minst enligt 1948 års gränser. O framförallt palestinska flyktingars rätt att återvända hem. Det kallar jag för långsiktig fred.

    Gilla

 • Olli Rein

  Varför skriver du vårt land, du har ju aldrig varit där ens. Vad tror du skulle vänta på dig, om nu din morfars och mormors ställe skulle finnas kvar. Tipptopp modern lägenhet eller ungefär 1920 tals stuk vad gäller det mesta, förutom en hel del som går tillbaka till långt bort i 1800-talet någonstans. Det är ju sedan länge israeliskt land nu, Du har inte mer rätt till det än de finnar som fick lämna Viborg och ca 1/7 av hela Finlands yta, och med den bästa åkerjorden på finska näset, mellan finska viken och Ladoga. Det var bara några år innan 1948. För den delen så förlorade Sverige Finland till Ryssland 1809. Vi har inget fått istället. Finland som land existera inte när Sverige intog landet på 1200-talet, det är ungefär samtidigt som det hade invandrat så många araber
  i judarnas land att de tog över. Ibland får man försöka förstå, att man inte alltid får behålla sitt stöldgods. Det tycks som om alla araber har lätt för att stjäla från andra, men må
  faan ta den som stjäl från någon arab. inte ens om man bara tar tillbaka det som araberna stal igår. Ni blir aldrig mentalt
  äldre än fyra år, där stannar den arabiska utvecklingen. Det är just därför det skär sig.
  Ja jag tyckte israelerna var minst 100 ggr bättre att ha och
  göra med under Jom Kippurkriget, men jag lät aldrig det påverka mina beslut. De var alltid neutrala.

  Gilla

  • Ali1948

   Orein. Självklart kom du bra överens med dina släktingar som snott vårt land.Orein. Du var där som spion. vi kommer att kämpa oss fram. Självklart är vi tvungna att vänta in USAs fall som stormakt o som israels terrorstödjare. Din jämförelse med finland är skitkass. Att förlora 1/7 är lättare att acceptera när man har kvar 6/7. För oss palestinier har israel snott allt o vägrar låta oss ha full kontroll över någon del av vårt eget land. Utöver det isoleras vi o mördas ständigt. Därför är det omöjligt för oss att acceptera en sådan situation.

   Gilla

   • Olli Rein

    Nu ljuger du som en arab igen. Ingen kan mördas mer än en gång, det är dagens sanning. Eller tror du på själavandring också. Sen sluta tro att du ska kunna få mig till att konvertera till något så djävla dumt som islam. Med en pedofil och en allah som sanktionerar vuxna människors ja till och med gamla gubbars sexuella avarter. Kan du tala om för mig vad man ska göra med den religionen. Den ska utrotas, som det ogräs det är. Det är mitt förslag.

    Gilla

   • Ali1948

    Orein. Islam är världens bästa religion o den kan aldrig utrotas. Har du aldrig frågat dig själv varför tusentals judar, kristna präster, fd. Islamhatare, amerikaner,ateister mfl upptäcker o konverterar till islam? Har du någonsin hört vad de har att säga? Vad var deras motiv ?

    O allt detta trots att hatpropagandan mot islam är enorm just nu

    Gilla

   • Olli Rein

    Det var omkring en halv miljon finnar som fick flytta från den sydligaste och minst kalla delen av Finland. De fick lämna sina gårdar som gått i arv i flera släktled och inte fick de någon hjälp av FN heller. Palestinaidioterna har tagit hälften av FN: s resurser i 64 år och har inte gått med på några kompromisser. Ärkeidioten Yassir Arafat, känd som mannen som alltid ljög, precis som när de galna palestinierna börjar sina Jihadkrig, för att sedan skjuta skulden på Israel om de
    försvarar sig.
    En vanlig idiot begriper att man inte kan vara sån, men inte
    en islamiot. Ni har haft era chanser och borde tvångsflyttas till den arabiska halvön, där de flesta av er kommer från.
    israel tas bäst hand om av israeler. Någon fred blir det inte
    förrän det jag har skrivit inträffar. däremot är vi just nu nära ett tredje världskrig. Det underlättar ju för väst, att nästan alla islamioter bor tätt, tätt inpå varandra, vare sig det är på landet i byar eller i stora städer.
    Ingen i hela världen överlever ett fullskaligt kärnvapenkrig. Har ni då fått som ni trögtänkta vill ha det. Du som aldrig varit i mellanöstern, utan bara okritiskt sugit i dig det gamla
    gubbar och kärringar och äckliga imamer har ljugit om. För din del är nog vad som helst bättre, än att hamna på vischan med några getter och kameler, och kanske lite höns.
    Lycka till säger jag, och du, då får du lära dig att arbeta med axlar och rygg också. Det skulle du nog må bra av, istället för att lyssna på sagor när du är 25 år gammal och bor i en
    så trevlig stad som Helsingborg. Bara 20minuter från
    Danmark, där du sitter på Arla och säljer smör om dagarna.

    Gilla

   • Ali1948

    Orein. Du verkar vara en psykopat utan några känslor alls. Med all brutalitet som israel har gjort mot palestinierna är ditt fredsförslag att först kalla palestinierna för massa olika saker o sedan vill du kasta ut oss. Du är helt sjun i huvet. O ditt SDiotiska förslag får du ha med dig in i graven. Så kanske ditt samvete vaknar i efterhand

    Gilla

   • Olli Rein

    Du skriver som om du vore 4 högst 5 år. Du var ju inte född på den tiden, och du har aldrig träffat varken äkta israeler eller egyptier. Att du bor i Helsingborg, är väl bara bra för dig, då Landskrona och Malmö är mycket värre islamiserade.
    Förresten har du tittat på bilderna från ”flyktingboendet i Oxelösund” i inlägget SN gateav Pettersson. Visst sköter dessa människor sig fint, eller. Jag tror inte att du skulle vilja bo på detta ställe ens en enda natt tillsammans med dessa. Men om du bott i Sverige sedan barnsben, är jag säker på att du skulle kunna stå ut med de svenskar du i så fall känner till och veta att du inte råkar ut för sånt här. Det finns fortfarande turister som säger att de reser till Sverige, för att det är så rent och fint, men det blir det ju inte så länge till, om alla nyinflyttade kastar skräp där de står.
    Har du sett filmen Hotell Paradiset, annars rekommenderar jag dig att göra det. Du hittar filmen på Internet, om de inte har plockat bort den.

    Gilla

 • Olli Rein

  När det är slut på maten i stallet, så bits hästarna. det är det vi får se i duellen här mellan Hamas och Egypten. Ge inget bistånd till något av dessa länder från väst, vi behöver våra varor och pengar själva numera, dessutom har vi tagit emot ca 30 miljoner bidragstagare till bara Europa under en period på kanske 10 år. Vi har gjort allt vi kan nu, så nu är det upp till Saudiarabien, Gulfstaterna och Iran och Irak, Libyen och Tunisien att sända hjälp för den hjälp de har fått. Dessutom är det väl bara för FN att sätta in arabiska trupper, för att försvara den syriska demokrati man har, och som är miljontals gånger bättre än den teokrati som det muslimska brödraskapet vill sätta in.

  Gilla

 • Olli Rein

  Vi ska snar utreda vem det är som idag samarbetar med de svenska nynazisterna Ali 632, men det kommer att komma som ett eget inlägg, när jag får tid.

  Gilla

  • Ali1948

   Olli. Ok. Förklara gärna för oss skillnaden mellan ditt ”muslimer ut” och din älskling hitlers ”juden raus”.

   Gilla

   • Olli Rein

    Den mest iögonfallande skillnaden är ju att din favvo skriver på tyska och jag på svenska. Men eftersom muslimer inte har någon humor, så får jag väl säga som det var och är. Med juden raus menade Hitler ut ur skorstenarna på hans fina anläggningar för ihjälgasning av judar och sedan elda upp dem.
    Jag påpekar ju bara att om ni inte vill följa våra lagar, seder och oskrivna lagar, utan väsnas som idioter, stjäl, bränner bilar och hus, misshandlar, våldtar, rånar, vill halshugga,
    demonstrerar för att någon av era sinnessjuka imamer eller andra sinnessjuka ledare har dött för 1 000 år sedan och att det är vårt fel, ja allt precis allt är vårt fel, för muslimer gör ingenting fel, allt ni gör tror ni är rätt, vare sig det gäller att storma sjukhus mitt i natten, eller att korsfästa folk och sedan minst 10 000 andra fel och brister på ert uppförande, så borde ni förstå att vi inte kan leva här med idioter som er.
    Därför så har jag bara lite försynt bett er att dra dit pepparn växer. Vi ryms inte i samma öken, så snälla ta ert pick och pack och flytta hem till er egen öken. Vi vill ha tillbaka det som är vårt, ner till sista Nokia 1445. Sen får ni åka. Judarna fick inte välja sätt att åka, det var alltså bara ett. Vi skiter i hur ni åker, bara ni ger er iväg.
    Har jag gjort mig förstådd?

    och att när två så olika

    Gilla

   • Ali1948

    Olli. Ja du är mycket tydlig. Du har precis lika idiotiska tankar. Med ”juden raus” menade hitler så klart ut från tyskland i helst europa. Hitler utgick från saker o ting som vissa jusar gjorde o straffade alla judar för det. Vilka brott de gjorde exakt vet jag inte eftersom jag inte var född. Men klntentan av det hela är att du tänker exakt i samma banor som din älskling hitler gjorde. Det finns mycket ondska i er två.

    Gilla

   • Olli Rein

    Det ante mig att en sån som du skulle få ur dig något liknande. Du var inte född under 1930 – talet skriver du, och om du har fått någon undervisning i historia, så har den knappast gett dig någon kunskap alls.
    De dina är ju dem som gillar Hitler än idag. Och du påstår ju att du är en god muslim, ja då tycker du väl som majoriteten då, annars skulle du väl snarast hålla på oss. Du har inte fått lärt dig att tänka själv ens grabben, eller du kanske är en tjej. Med islams makt över varje människa, så kan ni ju endast tänka som ett kollektiv, för det är ju det enda ni har fått lära er. Det är ju därför det inte finns några uppfinningar från er del av världen, inga patent, inga kemiska kunskaper förutom bombtillverkning och vilka gaser ni kan döda människor med. Ni är kräk styrda av dårar. Det är den sanning vi idag tvingas leva med. Varför kommer ni till
    Europa? Hade ni någon heder, så skulle ni åka hem och visa oss att ni kan. men det vet ni att ni inte klarar era kräk.

    För att stjäla och tigga, anser jag, då det inte finns någon av er som själva kan tjäna ihop till det ni förbrukar. Jävla parasiter är vad ni är.

    Gilla

   • Ali1948

    Orein. Det verkar va du som är en parasit som möjligen levde i hitlers kropp innan han dog. O historien som vi lärt oss i svenska böcker utgivna av Sionistfamiljen Bonniers har vi lärt oss att hitler utgick från vad vissa judar o zigenare gjorde o därefter straffade han hela folkgruppen.

    Precis så gör du med flera på denna hatblogg. Du har inte besvarat mitt tips till dig. Är det inte bättre för dig att satsa på goda handlingar istället för den nazism du har i ditt svarta hjärta?

    Gilla

 • Olli Rein

  Ali jag är klart mycket friskare än vad du är, som tror på att en gud ska göra allt åt de intelligensbefriade muslimerna. Därför är det ingen som gör det lilla extra, ur vilket uppfinningar till människans glädje och behov springer. Medan islamisterna står kvar på år 632 i den arabiska tidsräkningen. Men det är ju bara att titta på utseendet, så ser man ju apor vart man vänder sig i muslimska kretsar. Åk hem med er, era fula fågelskrämmor och låt oss som vill leva få det.

  Gilla

  • Ali1948

   Olli. Din älskling hitler skrek ” juden raus” nu gör du exakt samma sak. Du härmar honom precis som en apa o papegoja.

   Gilla

   • Olli Rein

    Den palestinska myndigheten, på Västbanken, har infört en ny lag som innebär att man betalar familjer till självmordsbombare ur statsförvaltningens budget.

    Gilla

 • Olli Rein

  Det måste ju gå åt helvete för den här idioten. Bara och glömma paradiset och de 72 jungfruna för denne stolle. Alltså att glömma att tvätta fötterna, när man ska stå inför Allan, där går gränsen, för den store guden Allan- Ballan.

  Gilla

 • Olli Rein

  Hamas “inrikesminister” säger som det är, Palestinas befolkning är till ca 50% från Egyptien, resten mest från Saudi Arabien .

  “invented people” kallade avhoppade presidentkandidaten Newt Gingrich dem!

  Intressant är också att de högljutt kräver mer “hjälp” från Egypten, att dom skulle komma på iden att sluta att kasta bomber och istället börja jobba och försörja sig själva verkar inte finnas i deras sinnesvärld.

  Gilla

 • Olli Rein

  Varför ska välmående vuxna, som knullar till en unge om året, ha andra som ska försörja dem. Varför ser hamasidioterna inte till att skaffa arbeten till sina numera mellan 1,5 och 2 miljoner drönare. Finns där inte arbeten så ska inte folk bo där heller! Men parasiter har ju tyvärr inte större fantasi. De kan ju flytta till somalia och hjälpa till med uppbyggnaden där, till libyen och jemen. Egypterna och de andra inflyttade kan väl åka hem. Ju färre ni blir, ju lägre arbetslöshet får ni. Har folk arbete och tjänar pengar, vill de inte hålla på med krig och våld. så enkelt är det ibland, men det är väl för svårt för en palestinier som du att fatta. Mitt handikapp är ständig värk i axlar, nacke och ländrygg. det har jag troligen dragit på mig redan i ungdomen, med hårt arbete, något som du inte heller har sysslat med och därför inte förstår.

  Gilla

  • Ali1948

   Ollo. Stackars dig. Det du skriver o upprepar visar bara på din ondska.

   O du. Nej. Jag vet inte vad det innebär. För jag jobbar med sådant som kräver hjärnkapacitet o inte axlar o rygg.

   Nu till ett personligt påhopp på dig. Tror du inte att det är bäst att ändra inställning från ondska till godhet? Jag tror att det är den bästa metoden för att lämna depressionen.

   Personligen strävar jag efter att samla på mig massa goda gärningar ( hasanat ) innan jag dör.

   Gilla

 • Olli Rein

  Som vanligt skryter du och skrävlar trots din begränsade kunskap, vilket visar på att du inget förstånd har, och därför inte klarar av att debattera sakfrågorna som vanligt, utan bara har personangrepp att ta till. I det här fallet har du ju ingen aning om hur det går till i ett av korruptionens absolut värsta område med egen administration. Det är väl bara administrationen i Ramallah som kan konkurrera med Hamas i det fallet. Båda bestående av mest heltokiga palestinier och en massa inflyttade araber från egypten, saudiarabien, libyen, jemen och andra arabländer av allra sämsta sort. Jag förstår att du jämfört med dessa kan anses något klokare, men det är ju tack vare den utbildning du har fått i Sverige, annars så hade väl du också vaktat dromedarer, som dina kusiner, och haft dessa till din förlustelse.
  Hur lätt blir det inte att dra in bidragen till dessa två läger av neandertalare när vi väl har fått makten, det blir bland det första som står på dagordningen. Här har du sakfrågorna för tredje gången. Skam den som ger sig.

  Det fordras att någon tvångsförvaltar området om man ska kunna få någon kontroll över att inga pengar går till de gangster som nu kvitterar
  ut mer pengar än de någotsånär ärliga.

  Men i verkligheten är det svårare ändå, för dessa gangster har givetvis sina egna metoder att utverka pengar från den mer laglydiga delen av befolkningen, och en hel del av dessa “laglydiga” lämnar nog bidrag till sina “hjältar” utan tvång.

  Nej den enda chansen att få stopp på skiten, är att tömma sådana rövhål på sina invånare, eller att tillsätta en tillräckligt hård regering, samtidigt som man sätter dessa gangster i fängsligt förvar, där de får spendera resten av sina liv.

  Alternativt gör som Iran, Saudiarabien, Egypten, Sudan, Eritrea, Libyen, Irak, Mali, Tunisien, Syrien och de flesta andra muslimska länder. Det vill säga avrättar dem varefter de infångas.

  Gilla

  • Ali1948

   Olli. Ditt ordbajseri stinker. Jag angrep dig inte. Jag frågade bara vilket handikapp du menade att du hade.

   Jag är rak i min kritik till er. Det ni propagerar för är totalstopp för hjälpsändningar. Ni förespråkar inte att sändningarna ska vara riktade. Därmed anser jag att ni är onda typer. För den som försöker att stoppa hjälpsändningar hör bara till djävulens släkt.

   PS. Återigen . I grunden skiter jag i vad ni tycker. Ni är ju så få o jag utgår från att det alltid kommer att finnas sådana idioter på jorden.

   Tycker verkligen synd om er

   Gilla

 • Olli Rein

  Tydligen har du inte intelligens att förstå, att det aldrig går att styra fria människor i deras val. Det går att lägga in sådana summor i de flesta byggprojekt, och man kan mycket väl ge hen någon enkel administrativ tjänst eller om hen inte klarar det, en helt vanligt jobb, det är bara att hen inte behöver göra något. Sedan kan man ju göda dessa svin genom att många samlar ihop samma summor och så vidare. Det finns inget sätt att att styra varje peng till rätt saker, när de styrande är så korrupta som Hamas ledare.

  Det fordras att någon tvångsförvaltar området om man ska kunna få någon kontroll över att inga pengar går till de gangster som nu kvitterar

  ut mer pengar än de någotsånär ärliga.

  Men i verkligheten är det svårare ändå, för dessa gangster har givetvis sina egna metoder att utverka pengar från den mer laglydiga delen av befolkningen, och en hel del av dessa “laglydiga” lämnar nog bidrag till sina “hjältar” utan tvång.

  Nej den enda chansen att få stopp på skiten, är att tömma sådana rövhål på sina invånare, eller att tillsätta en tillräckligt hård regering, samtidigt som man sätter dessa gangster i fängsligt förvar, där de får spendera resten av sina liv.

  Alternativt gör som Iran, Saudiarabien, Egypten, Sudan, Eritrea, Libyen, Irak, Mali, Tunisien, Syrien och de flesta andra muslimska länder. Det vill säga avrättar dem varefter de infångas.

  Gilla

  • Ali1948

   Olli. Min intelligens är på en hög nivå. Det vet jag redan. Tyvärr bevisar du själv ständigt hur ointelligent o hatisk du är. Du har själv sagt att du är handikappad. Antar att du menade förståndshandikappad. Jag glömde fråga dig sist

   Gilla

 • Olli Rein

  Ali försök nu att tänka lite, även om jag förstår att det tar emot. Hur ska Sverige kunna styra vart pengarna tar vägen. Det är ju Hamas som styr landet, och bestämmer vem eller vilka som ska i första hand ha av hela det enorma understöd man sedan 1948 tagit emot i Gaza och på Västbanken. Det fordras att någon tvångsförvaltar området om man ska kunna få någon kontroll över att inga pengar går till de gangster som nu kvitterar ut mer pengar än de någotsånär ärliga.

  Men i verkligheten är det svårare ändå, för dessa gangster har givetvis sina egna metoder att utverka pengar från den mer laglydiga delen av befolkningen, och en hel del av dessa ”laglydiga” lämnar nog bidrag till sina ”hjältar” utan tvång.

  Nej den enda chansen att få stopp på skiten, är att tömma sådana rövhål på sina invånare, eller att tillsätta en tillräckligt hård regering, samtidigt som man sätter dessa gangster i fängsligt förvar, där de får spendera resten av sina liv.

  Alternativt gör som Iran, Saudiarabien, Egypten, Sudan, Eritrea, Libyen, Irak, Mali, Tunisien, Syrien och de flesta andra muslimska länder. Det vill säga avrättar dem varefter de infångas.

  Gilla

  • Ali1948

   Olli. Varför ska det ta emot? Det borde vara enKelt att öronmärka pengarna till att återuppbygga sånt som israel förstört, dvs infrastruktur, skolor, sjukhus o tusentals hem. Är det svårt för er på denna sjuka hatblogg att förespråka något sånt?

   Att hamas lägger några miljoner på vapen vet vi. Men pengarna kommer främst från iran o andra givare som öronmärkt pengarna till vapen.precis så som usa gör. De ger några miljarder till israel för just deras brutala vapenarsenal

   Gilla

 • Ali1948

  Häftigt hur SDioterna snabbt avslöjar sig. israelsk lobbyism ( o lögner). Hat o ondska.

  Ja det är onska att vilja stoppa hjälpsändningar så som Detta hatgäng önskar. O som israel aktivt stoppade hjälpsändningar när Gaza isolerades helt.

  Varför förespråkar ingen Av er att pengarna ska användas effektivare o att Sverige ska ha bättre kontroll över var pengarna går?
  Jo, anledningen är att ni är så onda.

  Månsson. Ja, jag är en fredens man. Tyvärr hittar jag ingen likasinnad på denna hatblogg.

  Gilla

 • Pica pica

  Palestinierna är de lataste och lever bara av bidrag. Det mest skrämmande är hur de uppfostrar sina barn från späd ålder. Hur en palestinsk mamma kunde vara stolt över att hennes barn spränger sig själv till döds har jag aldrig förstått. Men nu förstår jag att ”money talks”. Inga mer pengar till Palestina.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ali1948:
  Detta har jag tidigare funderat över…Hur meckar Allah ihop alla slamsor som uppstår vid era sprängdåd.T.ex. kan du se hur ena foten ligger kvar på jorden.(se bilden).Får denna er hyllade martyr,nu en annan fot till skänks,när han anländer ner till Pardiset ? Eller får han hoppa på en benstump,fram till sina jungfruar ??

  Gilla

  • evamariemalmo

   Lars det ordnar sig ska du se för det kan ju var de lemlästade som får dom där russinen istället för att få jungfruarna 😉

   Det är inga lätta spörsmål Lars för det som dom riktigt längtar efter de som duperats till att spränga sig är älskog men tänk om mer än foten sprängs av då?? Tänk om det allra heligaste också går åt pipsvängen!! Då blir det inte kul i himmelen, snopet eller hur?

   Gilla

   • Ruben

    Det kan ju inte vara lätt att tillfredställa 72 kärlekskranka jungfrur med en bortsprängd ”glädjepinne”.

    Gilla

  • Ali1948

   Månsson mfl. Mitt inlägg syftde inte till att försvara självmordsbombare. Jag sitter o kritiserar er löjliga inlägg som syftar till att minska eller stoppa det nödvändiga biståndet som många palestinier behöver tack vare det att israel strypt o styckat vårt land , ekonomi o liv.

   Det ni försöker med kallar jag för smuts. Vidrigt.

   Gilla

   • evamariemalmo

    Det dina brödrar, kusiner och systrar gör det kallar jag för vidrigt, att spränga sig själv och sina medmänniskor i tusen bitar fy satan igatan vad det blir mycket smuts av det.

    Gilla

   • Ali1948

    Ja det är också vidrigt. Men palestinierna har tyvärr inga effektiva vapen som kan mäta sig med israelernas brutalitet. mest vidrigt är det brutala övervåldet som israelerna håller på med. Du kanske är blind o döv? I så fall förstår jag varför du inte har hjärta att kritisera terrororganisationen israel

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    Ja smuts instämmer jag i Ali,när ni använder våra surt förvärvade skatter,som biståndpengar för kriminella terrorister och deras familjer !!
    Du som anser dig tillhöra den ”fredliga delen” av er Araber,trampar du inte helt fel nu med din kommentar ??
    Hur du sedan skall förklara din ståndpunkt,att många ”palestinier” behöver denna hjälp.är också för mig en gåta.Hamas tycks ju vara de som fördelar summorna,inom o.till sin terrororganisation !!

    Gilla

   • Olli Rein

    Varför skriver du vårt land, du har ju aldrig varit där ens. Vad tror du skulle vänta på dig, om nu din morfars och mormors ställe skulle finnas kvar. Tipptopp modern lägenhet eller ungefär 1920 tals stuk vad gäller det mesta, förutom en hel del som går tillbaka till långt bort i 1800-talet någonstans. Det är ju sedan länge israeliskt land nu, Du har inte mer rätt till det än de finnar som fick lämna Viborg och ca 1/7 av hela Finlands yta, och med den bästa åkerjorden på finska näset, mellan finska viken och Ladoga. Det var bara några år innan 1948. För den delen så förlorade Sverige Finland till Ryssland 1809. Vi har inget fått istället. Finland som land existera inte när Sverige intog landet på 1200-talet, det är ungefär samtidigt som det hade invandrat så många araber
    i judarnas land att de tog över. Ibland får man försöka förstå, att man inte alltid får behålla sitt stöldgods. Det tycks som om alla araber har lätt för att stjäla från andra, men må
    faan ta den som stjäl från någon arab. inte ens om man bara tar tillbaka det som araberna stal igår. Ni blir aldrig mentalt
    äldre än fyra år, där stannar den arabiska utvecklingen. Det är just därför det skär sig.
    Ja jag tyckte israelerna var minst 100 ggr bättre att ha och
    göra med under Jom Kippurkriget, men jag lät aldrig det påverka mina beslut. De var alltid neutrala.

    Gilla

 • Petterssonshatblogg

  Ja vi på petterssons måste göra allt för att ingen hjälp ska kunna nå palestinierna. Vi måste sprida lögner o hat. Detta är vi bra på.

  PS. Allah ser o hör allt

  Gilla

  • evamariemalmo

   Oj ett litet virus……men tänk nu om Allan Ballan skulle se och höra allt då skiter han bevisligen i palestinier, ack ack ack som det kan gå.
   Dags att skrota koranen?

   Gilla

   • Ali1948

    Det var så klart jag som skrev inlägget ovan.

    O vem sa att Allah inte bryr sig. Allah straffar alltid banditerna. Exakt när israels terrorister får sitt straff vet bara Allah.

    Men att projektet israel inte är långsiktigt hållbart finns det inget tvivel kring. Eftersom israel är beroende av lögner, hyckleri o övervåld kommer det alltid att födas nya motståndskrafter.

    Gilla

 • Law of the land

  Jag måste nu helt ändra uppfattning om Palestinierna!
  Våra politiker talar uppenbarligen sanning, när de påstår att menafolket visar framfötterna på många sätt!

  Men, …vilken skillnad!
  VÅRA Svenska grisfötter ser HELT annorlunda ut?

  Ja, jag vet, jag har lite sjuk humor…

  Gilla

  • Law of the land

   Tack för tummen ner, smuts-ali,
   Nu vet vi att kommentaren tog på en kränkt, mycket öm tå!

   ”Allah straffar alltid banditerna”
   Tack, nu är du övertydlig, vi kan se det på bilden ovan!

   Gilla

   • Ali1948

    Det var det lilla . Du fick tummen ner bara för att det var en så kass o värdelös kommentar. Ja du. Jag är nog tydlig i mina resonemang , hoppas jag

    Gilla

 • Tony

  Ja då är väl även vi Svenskar med och betalar, för Palestina är väl
  en av dom länder som staten formligen öser bidrag över!

  Gilla

 • eva

  Och så åker folk med ship to Gaza för att….”snyft”
  hjälpa de stackarna som står helt utan förnödenheter pgr av de onda israelerna.

  Sedan att man har råd att skjuta raketer och
  att beväpna sig till tänderna.
  Det är ju faktiskt ett val de själva gör.

  De hade kunnat skicka sina barn till skolan (även döttrarna)
  och haft mat på bordet.
  Nej, andra saker har företräde där.

  Och vi finansierar den dårskapen.
  Hoppas hela 7-klövern åker ut i nästa val.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: