Ännu ett av islams bidrag till freden


Tack till vår man i Frankrike

I videon skriker muslimer ”Kom ihåg Khaybar judar!” ett slag som Muhammed och hans anhängare vann och sedan mördade alla judar och sedan roade sig 200 muslimska extremister med upplopp i Paris och förolämpade Frankrike, USA och judarna och som avslutning bad de på Champs-Elysées, den vackraste avenyn i världen.

Om knappt 40 år är Frankrike en islamsk republik om inget görs.


3 responses to “Ännu ett av islams bidrag till freden

 • Olli Rein

  En händelse som hände år 628 om den ö.h har hänt. Där överlägsna muslimska styrkor besegrade ett fåtal judar och fick dem att kapitulera och leva kvar i sin oas, mot att betala hälften av sina inkomster i skatt till muslimerna så kallad jizya.
  Judarna fördrevs slutligen från sin oas Khaybar av kalif Umars överlägsna styrkor i antal och krigsutrustning. Det är väl därför de överfaller försvarslösa än idag med 10 – 25 araber på varje icke arab.
  I de moderna krig de har startat, har de snart tvingas ge upp, för till antalet mycket mindre men välutbildade judiska trupper. Israel – olika arabiska kombinationer 100 -1, och då kan man ju förstå att arabkräken är stöddiga för vad som gjordes för ca 1 400 år sedan, av deras förfäder i många generationer.
  Araber är de fegaste och mest kriminella folket i hela världen. Dessutom är de de mest rasistiska som går att uppbringa. Det är en av de anledningar som finns, till att de motsätter sig demokrati och mänskliga rättigheter. Då kan de ju inte längre dela in folk i vi och dem.

  Gilla

 • Pica pica

  Jag har mina minnen från Paris också men då såg det inte ut så här. Som jag skrev till Eva-Marie, om de nu har så många mötesplatser och moskéer, varför blockera Champs Elysées? Jag har mina misstankar om varför de gör så här ute bland de otrogna istället för i moskéen. Detta är en maktkamp och de blir stärkta av att kränka oss i väst.

  Gilla

 • osborn

  Oj har muslimer vunnit ett slag mot judar. Det måste vara mycket länge sedan i modern tid har de ju fått spö så bara visslar om det.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: