Arab rånade svensk och lämnade honom att dö på ett tunnelbanespår, nu vill han ansöka om asyl…

Av Pettersson

Detta är den nya Sverige, nästan inga kriminella invandrare utvisas. Invandrarna får bostad, mat, möbler, kontanter. De får samma standard som svenskar har arbetat ett helt liv för och det utan att det ställs låga eller inga krav på dem.

Massinvandring av araber och afrikaner har gett Sverige den högsta brottsligheten i Europa och i våldtäktsstatistiken ligger vi högst i världen.

Inkompetenta politiker och domstolar ger det lägsta antalet fällande domar i Europa. Domstolarna fylls av samma politiker som i praktiken avskaffat gränserna och tillåter praktiskt taget varje invandrare att bli kvar oavsett vilken ursäkt eller anledning de ger.

De rekordlåga antalen fällande domar och de låga straffen kan bara förklaras med att domstolarna vill framstå som toleranta. Denna praxis leder till radikala höjningar av kriminaliteten och mängder med nya invandrare som hör djungeltelegrafen om ”paradiset”. Det är inte bara det att de asylsökande får stanna, de får barnbidrag, fri bostad, pengar och förmåner utöver vad någon annan nation erbjudanden. Det händer att flyktingar får pengar för att resa på semester till det land de flytt ifrån. Det går dagliga charterflyg till flyktingarnas hemländer och ofta stannar de hemma i månader och komma tillbaka till Sverige när de behöver mer pengar.

En mer tolerant land finns inte, fast den korrekta termen borde vara mer galet land och inga politiker hålls ansvariga av media, eftersom media är på samma sida. Media mutas av regeringen (presstöd) i utbyte mot en gynnsam journalistisk behandling.

I stället för att kritisera regeringen jagar journalisterna dem som kritiserar regeringen och politikerna.

– Pettersson undrar hur länge galenskapen ska pågå, förresten påstår sig araben heta Nadar Khiari och vara från Tunisien, men vi kan inte vara säkra på vem han är eftersom över 90 % av dem som kommer hit saknar giltiga id-handlingar och i häktningsförhandlingen berättade han att han planerar att söka asyl i Sverige…

Tidigare om tunnelbanesvinet HÄR

7 thoughts on “Arab rånade svensk och lämnade honom att dö på ett tunnelbanespår, nu vill han ansöka om asyl…

  1. Så trött man blir på ständigt dessa särbehandlingar, finns det inte möjlighet att stämma Reinfeldt och hans regering inför eu domstolen för att medvetet urholka den svenska välfärden och omvänd rasism mot oss svenskar som ständigt kommer i kläm?

    // Förlorad

  2. Denne man bör givetvis få fängsligt förvar tills han kan skickas med någon gammal båtskorv till Tunisien, och utvisas på livstid. Han ska inte in i asylsvängen, då han har förbrukat all vår gästfrihet. Vore det inte straffbart, så skulle jag kunna slå ihjäl faanskapet.

  3. Pica pica:
    Nej det är svårt..Här begråter man en kriminell illegal,som levt i Sverige på brottslighet.Kyrkan eller vänsterextrema tillhandahåller tydligen lägenheter för dessa personer(ja det visade sig ju att det fanns tre kriminella i våningen) Detta i en tid då lägenhetsköerna är uppåt 6-8 år i storstadsregionerna !! Spotta på de inhemska är ett milt uttryck,när man läser detta dravel i PK-pressen..Från ansvarigt håll är det av någon anledning helt tyst,trots att videon över detta gräsliga brott visats världen över !.

  4. Svensk PK-press gör vad man kan för att förringa brottet.”.Stulit från en berusad svensk,ångerfull,ber om ursäkt,skall aldrig göra så mer” etc.etc..
    Nu kommer själva poängen,som Pettersson så riktigt skriver..
    Han förväntar sig att få svenskt medborgarskap,efter detta gräsliga brott!!
    Troligen beviljas han också sådant och evig försörjning,utan att lyfta en hand…Det är ju sådana ”nyberikare” som Sverige behöver och välkomnar !!

Kommentera