Protest mot utvisning


Av Stefan K

En nystartad grupp protesterar idag utanför polishuset i Nyköping och detta mot en utvisning som ska genomföras.

”Alla åt alla” heter gruppen och har en lokalavdelning i Nyköping. En person ska utvisas ur landet, varför får vi inte veta, men gruppen är övertygad om att han kommer att avrättas i sitt hemland (hur de nu kan vara så övertygade om det).

Källa: SN

Föga förvånad blir man att Alla åt allas lokalavdelning i Nyköping håller till i Magasinet, ett tillhåll för stadens vänstersocialistiska ungdomar. Magasinet för er som inte vet är en just ett gammalt magasin som stod tomt i många år, innan ett gäng husockupanter lyckades förhandla fram ett hyreskontrakt av dåvarande kommunledning. Orsaken bakom var att ”Ockupantscenen” som de kallar sig, under en tid ockuperat en övergiven bostad vid Skavsta flygplats. Bergatrollen som Nyköpings ockupanter kallar sig, är de som håller till i Magasinet och denna grupp kan man också finna under Motkraft.net, en samlingsplats för diverse vänstersocialistiska grupper.

PS
Läs gärna hur Alla åt alla säger sig representera arbetarklassen, hur de vill avskaffa klassamhället och hur de kallar sig revolutionärer.


One response to “Protest mot utvisning

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: