”Svensken” dömd till livstid, överklagande hjälpte inte

Av Pettersson

Uppdatering 2012-09-04: Livstidsdomen mot ”svenske” Mohammed Habib al-Muqdad fastställdes idag. -Pettersson tycker nog inte det är så mycket att orda om. ”Svensken” dömdes enligt de medeltida lagar som han själv vill använda på sina motståndare.

Om Bahrain 

Uppdatering: 2011-09-28. En appellationsdomstol i Bahrain fastställde i dag domen mot en ”svensk” och 20 andra personer som dömts för inblandning i revolten tidigare i år. Mohammed Habib al-Muqdad fick livstids fängelse.

Ett antal anklagelser har riktats mot Mohammed Habib al-Muqdad och han har i dag fått minst tre domar mot sig. Totalt har han dömts till mer än femtio år i fängelse men fler åtal väntar, både för honom och för det växande antalet bahrainier som grips. – Jag är djupt oroad över domen. Den är mycket hård och vi förväntar oss att Bahrain fullt ut respekterar de mänskliga rättigheterna, säger utrikesminister Carl Bildt till TT.

Tidigare: Livstids fängelse blev domen för Mohammed Habib al-Muqdad och ytterligare sju oppositionella i Bahrain, anklagade för terrorbrott och försök att störta regimen. Svenska myndigheter uppger att domen mot al-Muqdad har överklagats. Mullan Mohammed Habib Al-Muqdad i Bahrain är en av Irans främsta allierade i Bahrain och en terrorist som har som mål att införa islam över hela världen.

Att han har på något outgrundligt sätt skaffat ett svenskt pass gör honom inte till svensk. Han är även medborgare i Bahrain och man kan tycka vad man vill om den regeringen men han deltog i försöken att störta den regeringen och har som mål att tillsätta en som är sju resor värre.

− Pettersson anser att ”den svenske” mullan  kan ruttna i fängelset innan han lyckas införa sina drömmar om sharialagar någonstans…

TV4  och andra media kommer att fyllas av snyftreportage om den ”stackars svensken”

1 thoughts on “”Svensken” dömd till livstid, överklagande hjälpte inte

Kommentera