Himmelskt gott

Av Pettersson

I Örnsköldsvik säljer Frälsningsarmén ”Välsignat vatten”. Idén kommer från den lokale handlaren Peter Kassman och kårledaren Christer Eklöf. – Det är himmelskt gott, säger Christer Eklöf från Frälsningsarmén.

Vattnet kommer från Älvsby källa nära Stortforsen i Piteå. Gösta Arvedson, Peter Kassman, Henry Lindell och Christer Eklöf åkte en vacker dag till Nyckelbryggeriet i Älvsbyn för att välsigna produktionen av kolsyrat vatten.

– Vi började att välsigna källan, därefter åkte vi till bryggeriet för att se hur flaskorna fylldes med välsignat vatten, som sedan ska ut till ICA-butikerna i landet, skriver Frälsningsarmén på sin hemsida. Vattnet har slagit försäljningsrekord. En flaska kostar 12 kronor, två av kronorna går till Frälsningsarméns verksamhet.

– Det har slagit bra här i Övik. Det har sålt mer än Ramlösa under sommaren, säger Christer Eklöf till Piteå-Tidningen. Nu planerar de att sälja en 33 centiliters burk över hela landet.

Apg29

Filmen nedan tillägnas Ali och Olli som behöver lära sig den verkliga sanningen men ni andra kan också titta…Pettersson säger att ringer Frälsningsarmén kan de få tolv kronor i stället för två och jag dricker kranvatten eller GT.

6 thoughts on “Himmelskt gott

  1. Bara nu inte Petterson har en baktanke med det här och vill försöka ”smygfrälsa” oss.
    Du är väl inte i maskopi med Målle,Petterson?

    • Ruben, inte en chans att jag vill frälsa någon, jo kanske Olli, det är en elak jävel som borde behöva lite gudsord för att bli from…

  2. Det här var lite väl magstarkt för min smak också,beträffande ”kranavannet” så har väl de hällörade alltid tjänat pengar på allsköns hokus pokus.
    Fast Frälsningsarmén är ju en rätt så harmlös organisation.

  3. Vad menar du med detta Pettersson? Blanda in mig i en massa konstiga historier som saknar all rim och ranson är är inte bara ohederligt, utan snudd på kriminellt. Inte faan har väl jag avskaffat söndagen heller! Nån gång ska man väl kunna få vila upp sig lite, eller är det för mycket begärt!

Kommentera