8 thoughts on “En islamiot till!

  1. @W-son
    Jag har faktiskt sett det här klippet eller ett liknande för något halvår sedan, och visst det står inte i Koranen att Jorden är runt, men det är ju mycket mer som inte står i den boken. Men mannen i klippet är nog inte lätt att övertyga, så jag avstår.Han ser ju rätt åldersstigen ut, så vi får väl helt enkelt invänta hans hädanfärd till Koranens Lustgårdar genomflutna med bäckar vilket är den högsta lycksaligheten. Den beskrivningen förekommer flitigt i Korantexterna. Jag har hämtat mitt exempel från Surah 4 vers 17 i K V Zetterströms oförkortade översättning från 15 november 1917.

  2. Fel!
    Titta på följande video, ”Science and Islam: The Earth is Flat and Much Larger than the Sun (Which is Also Flat)” som på ett mycket pedagogiskt sätt visar islams överlägsenhet då det kommer till kunskaper och forskning.
    Att sedan som ollirein påstå att jorden likt bollen är ju rund är en direkt kränkning för ett mer känsligt och högre intellekt…….

    Här är det inte ens tal om en islamiot… hahaha

  3. Men hallo Åke! Det gör väl inte så att man på Columbus tid kunde prata arabiska med indianerna. I dåvarande Mellan-Amerika fanns väl varken skolor eller universitet. Man använde väl mest ett enkelt teckenspråk. Inte så många hade ju då ännu varit där och araberna är väl inte kända som Amerikafarare.Men allt är väl möjligt, och Jorden likt bollen är ju rund. Allkonstnären Gunde Svan säger ju dessutom att ingenting är omöjligt.

  4. Men hallo Åke! Det gör väl inte så att man på Columbus tid kunde prata arabiska med indianerna. I dåvarande Amerika fanns väl varken skolor eller universitet. Man använde väl mest ett enkelt teckenspråk.

  5. Det var bland det löjligaste jag har hört, men inte förvånande när det kommer från en arab. De tycks nämligen tro att de är något. Det är väl bara Mååna Muslim som tror på honom, i hela Västvärlden.

  6. Hahahahahahahahaha 🙂
    Arabiska har aldrig och kommer förmodligen aldrig att användas till något viktigt någonsin. Inte ens till att tala med lärda och utbildade indianer.

Kommentera