Stäng

Islamistisk kriminalitet exploderar i Vollsmose

Av Olli Rein i samarbete med Jihad i Malmö

 

 

 

 

 

 

Trine Bramsen – Vollsmose

I den islamistiska slummen Vollsmose i Odense har kriminaliteten exploderatde senaste åren. De polisanmälda brotten (”…bara toppenpå isberget” säger polisen) har ökat 30 % 2009-2011. Samtidigt har både polis och kommun satsat mångmiljonbelopp på brottsförebyggande arbete i slummen till ingen nytta... Den Korte Avis kan presentera innehållet i den ”chockrapport” som kommunstyrelsen fick på fredagen

Medan stadsdelen är paralyserad av shariagängens våld, hot, rån och öppna vapenskrammel offrar kommunen över 60 miljoner på rent nonsens som ramadanfester och väckningsservice för arabiska elever för att de ska orka gå i skolan….

Men alltfler även inom de makthavande partierna reagerar. Nu senast Trine Bramsen, socialdemokrat och ordförande i Folketingets integrationsutskott.

Efter våldsorgierna natten till tisdagen då shariagäng på 60-80 personer stormade och demolerade akuten i Odense, kommenterade hon: Jag vill uppmana våldsmännen att överväga att resa hem till där de kommer ifrån”.

politi-i-odense

När Bramsen kritiserades av islamisterna för detta, förslog hon att Odense borde låta riva den islamistiska slummen Vollsmose. ”Vi har hela familjer som är djupt kriminella. En rivning skulle få bort dem från området.”

Inte oväntat blev Trine Bramsen och TV 2 på lördagen angripna av ett maskerat shariagäng och jagade ut ur Vollsmose….

Uriaposten ger några ögonblicksbilder från islamistslummen hämtade från Facebook.

Snaphanen publicerar en liten berättelse från en av sista danskarna i Vollsmose

 

En tidigare artikel i Jihad om den antidanska rasismen i Vollsmose och en kommunist på vilka ögonen öppnades…

JIHAD I MALMÖ Klicka på Jihad i Malmö här eller högst uppe, så att de också får notera ett antal besök.

Olli menar att nu återstår inget annat än att ta dit den danska militären.  Som tur är har man väl en tillräckligt stor militär styrka för dessa kriminella i Danmark. Om det vore i Absurdistan så har man i dagsläget inte tillräckligt med soldater för de kriminella som finns här. Åtminstone inte som jag kan se det.

3 reaktioner på “Islamistisk kriminalitet exploderar i Vollsmose

  1. Har du någon mejladress Stefan K till högsta ledningen och till ett flertal av deras avdelningar, så gör jag det gärna. Det här är ett inlägg Hasse Pettersson har lagt ned mycket arbete på, så om man läser alla länkar får man en bra bild på hur det ser ut i Danmark idag och den mest troliga utvecklingen i Sverige.

  2. Den här artikeln borde du skicka till Transports styrelse som idag beslutade att utesluta alla aktiva Sverigedemokrater.
    Sossarnas systerparti i Danmark har också de börjat reagera och Transport springer som bekant sossarnas ärende i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: