Fyra bestals på sina mobiltelefoner på gatan

Av Pettersson  

Under helgen har fyra personer blivit bestulna på sina mobiltelefoner i centrala Sundsvall. Polisen misstänker att det handlar om samma gärningsmän.

– Enligt de signalement offren lämnat så verkar det handla om samma gärningsmän, säger Mats Hellhoff vid Sundsvallspolisen.

 …och Pettersson undrar varför står inte signalementet i ljugmedia???

Pettersson ber om ursäkt och tackar Law of the land för länken, det finns tydligen en och annan hederlig redaktör ännu. Tack Sundsvalls Tidning för signalementet

…männen beskrivs vara av normallängd, 25 till 30 år gamla och med mörk hy…

2 thoughts on “Fyra bestals på sina mobiltelefoner på gatan

  1. ”Natten till lördag drabbades en man av att mobilen stals ur byxfickan och en kvinna talade i sin mobil då den stals, här uppger båda att två normalbyggda, mörkhyade män med mörkt lockigt hår tagit telefonerna.”
    http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.5032680-mobiltelefonstolder-kan-ha-samband

    Finns det fortfarande en seriös tidning kvar (ST) med en seriös medarbetare anställd som tar sitt journalistiska ansvar,
    …..eller sitter Carole Tärnudd just nu i förhandlingar med arbetsgivare och fack, redo att få avsked med omedelbar verkan?

  2. Signalement ?? Av utländsk härkomst ? Pratar bruten svenska ? Med sydländskt utseende ? Mörkhyade ?
    Standardsignalement tidigare i Efterlyst men sedan Expo tog över det programmet och GW sa upp sig endast signalement om nåt pekar på en svensk vilket förekommer nån enstaka gång.

Kommentera