”Kör bussen hora”


Av Pettersson

Den busschaufför som var med om den dramatiska bussfärden i tisdags väljer nu att berätta om händelsen.

Det var första dagen efter semestern för Anna och fram till sista turen mellan Bricke-backen och Vivalla hade det varit vad hon beskriver ”en väldigt lugn kväll”. 23.47 startade resan från Brickebacken, som inleddes med att hon plockade upp ”två vanliga, lugna och snälla passagerare”. Vid nästa hållplats började stöket.

Åtta-nio yngre män klev på bussen och fyra av dem struntade i att betala. När hon uppmanade dem att göra det och berättade om betalningsalternativen fick hon kommentaren ”kör bussen, hora” kastat i ansiktet.

En person, en 27-årig man, hotade busschauffören och slog sönder flera fönster i bussen. Innan polisen kom till platsen hann mannen hoppa av bussen i farten. Han skadades sig i fallet och blev liggande på marken. Mannen fördes sedan till Akademiska sjukhuset i Uppsala där han fortfarande vårdas.
– Han har legat nedsövd sedan han kom in och är det fortfarande, berättar Urban Ståhl som är chef för Örebropolisens spaningsgrupp.
Polisen har därför inte kunnat höra mannen. Någon annan misstänkt har man inte heller i dagsläget.
– Vi betar nu av vittnena och hör de övriga personer som befann sig på bussen. Vi har alltså en misstänkt i nuläget men det kan bli en eller flera till, säger Urban Ståhl.

Hemskt tråkigt att han fortfarande ligger nedsövd tycker Pettersson, för det kostar stora pengar att ha en person liggande på Akademiska och ett svin som är 27 år och inte lärt sig bättre svenska på SFI än att han kallar svenska kvinnor och flickor för hora borde få vakna upp där han hör hemma, långt, långt bort från Örebro. 


4 responses to “”Kör bussen hora”

 • johan bergström

  Hallå Killen som ligger nedsövd och kallade den kvinnliga föraren är ren odlad ARISK SVENSK! HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHA skäms ni inte att de är en SVENSK och inte en INVANDRARE HAHAHAHAH tro inte alla svenskar är av guld din lilla rasse fitta!

  Gilla

  • David

   Rasse fitta, jotack tjenare. Omogen liten skitunge på 12bast som ventilerar sit agg på internet. som du säger ”HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHA skäms du inte” Lite mer patetisk än dig ere ju svårt o vara man.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: