Niqabgäng misshandlar tre poliser


Av Olli Rein

niqabgäng

En fransk polispatrull fann en niqabklädd kvinna mitt i natten i Marseille. Då det numera är förbjudet att uppträda med maskering utomhus i Frankrike begärde poliserna att få se hennes legitimation (vilket också är obligatoriskt att kunna visa upp i Frankrike). Olaglig maskering leder normalt till 150 euros i böter.

Den maskerade kvinnan meddelade att hon ”inte tänkte lyda Republikens lagar”och BET en av poliserna. Sedan överföll ett femtiotal islamister patrullen och misshandlade dem.

Fyra våldsmän/-kvinnor, däribland den maskerade, greps. Tre poliser fördes till sjukhus. Jourhavande åklagare beslöt dock att frige de gripna ”som en eftergiftsgest med anledning av Ramadan”….

Marseilleborna och den franska polisen är upprörda. Den maskerade kvinnan har bara identifierats som ”Marie-Louise, 18 år”, vilket luktar fanatisk konvertit lång väg…

Daily Telegraph

JIHAD I MALMÖ

Det verkar som om man i Frankrike inte ämnar lyda lagen om maskeringsförbud utomhus. Det är ju mestadels kriminella som inte rättar sig efter några lagar.  Men numera gäller det ju muslimer också, där Nigab och Burka är förbjudna att bäras utomhus i anslutning till maskeringslagen utomhus. Olli ser att det som vanligt inte finns någon som helst skillnad mellan vanliga kriminella och muslimer i största allmänhet. Ingen av dessa grupper rättar sig efter några lagar.

Den stora skillnaden anser Olli går mellan hur de olika kriminella grupperna går till väga. Värsta tillvägagångssättet har de muslimska grupperna, då de släpper fram några maskerade kvinnor, medan männen står gömda i stora skaror, beredda på att gå till dödliga angrepp mot polisen. Medan de vanliga kriminella endast har några få vakter, och därför ger upp om polisen kommer. Det senaste dödsöverfallet på poliser finns det att läsa om HÄR


2 responses to “Niqabgäng misshandlar tre poliser

  • ollirein

    Tyvärr Lars Å Månsson, det känner inte vittnet till, men jag kan bara konstatera att den franske jourhavande åklagaren tog detta beslut. Om det var på eget bevåg, eller efter order uppifrån Paris nuvarande motsvarighet till högsta Sovjet, där en viss såskopp med Hollandie, numera huserar i vanvettig samverkan med världens värsta gift Islam, har jag ingen aning om. Mena av detta samarbete kan vi dra slutsatsen att Frankrike tyvärr fått en ny Vichyvattenregering av absolut värsta slag, då man lyder minsta vink från det hållet, precis som de fega fransoserna gjorde för en viss korpral Hitler.

    Gilla

  • Lars Å Månsson

    Råder detta med full straffbefrielse,också i Absurdistan,under Rahmadan?? Eller är det en speciell lag,som EU utfärdat för Frankrike ??

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: