Kraftig skolbrand i Rinkeby


Av Pettersson  

Det brinner kraftigt i Knutbyskolan i Rinkeby norr om Stockholm. Enligt Storstockholms brandförsvar är det en fullt utvecklad brand, som inte är under kontroll. Närmare 40 brandmän deltar i släckningsarbetet, som beräknas pågå till åtminstone halv åtta på lördagsmorgonen.

Inga personskador har ännu rapporterats och brandorsaken är okänd.

– Brandorsaken okänd!!! Det tror väl varken polisen eller journalisterna på, möjligen tror Myten Ullenhag på sånt skit säger Pettersson.

Hur fan ska det gå för vårt land? I år har redan 60 000 uppehållstillstånd beviljats och när de inte ens vill lära sig något utan eldar upp skolorna vem tror ni då ska försörja skiten? I Sverige brinner minst en skola om dagen upp och orsake är OKÄND.

Stockholm TT


One response to “Kraftig skolbrand i Rinkeby

  • Argus

    Jag tycker att det stämmer rätt bra att orsaken är okänd då vi numera inte vet identiteten på 95 % av de som söker asyl?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: