Minst 80 dödade i strider i Burma

Av Pettersson

En våldsvåg i västra Burma har tagit minst 80 människoliv i juni, uppger en regeringstjänsteman.

Den senaste veckan har 71 människor dött vid sammanstötningar mellan buddhister och muslimer i delstaten Rakhine. Våldsamheterna inleddes den 2 juni då tiotalet muslimer mördades av en buddhistisk mobb – en vedergällning för våldtäkten och mordet på en buddhistisk kvinna.

Myndigheterna i Burma och många buddhister betraktar muslimerna som illegala invandrare och kallar dem bengaler. FN har evakuerat personal från området.

-Pettersson vet inte bakgrunden till denna konflikt men är inte förvånad över  att det är muslimer inblandade liksom i Indien, Kina, Ryssland, Thailand o.s.v. genom alla länder där det bor muslimer. Fredens religion – vilket skitsnack.

Länk

5 thoughts on “Minst 80 dödade i strider i Burma

 1. Dessa muslimer kommer naturligtvis från Bangladesch och det dom sysslar med är ockupation i ordets rätta betydelse. Även Imperialism kallas sådana aktioner av bland annat Ali, om andra länders medborgare angriper ett annat fredligt land. Mot sådant har muslimer rätt att försvara sig och t.o.m. begå fega terrorangrepp, men tydligen inga andra.
  Dessa muslimer har förökats sig som kaniner eller råttor, och även där är det endast sig själva de kan skylla på. Skulle det vara tvärtom, så skulle det vara motståndsrörelse om muslimerna startade sina massvåldtäkter på oskyldiga kvinnor och barn.
  De förstår inte varför landet blir överbefolkat, när det är dom som är översexuella, och vägrar att använda sig av skyddsmetoder. Tvångssterilisering av både män och kvinnor måste till, då det som orsakar allt skit på Jorden numera är att hänföra till en enda sak. Befolkningsexplositionen. Så här utvecklas befolkningstillväxten i Världen. Muslimerna tar inget ansvar
  http://petterssons.bloggsida.se/politik/15-miljarder-manniskor-pa-jorden-ar-2100

 2. Vad beträffar “mord” på isalmister,är detta alltför sällsynt..Burma tillhör därför en numera exclusiv skara,som värnar om sitt land !
  Kanske därför det uppmärksammas extra,i motsats till de dagliga rapporterna kring islams “heliga” självmordsbombare…

 3. Osborn: bara en sjuk människa tänker på detta vis.Men som jag känner till finns det alltid en minoritet med noll moral hos varje folkgrupp. Se bara på bloggarna här o dig själv.

 4. Detta kan väl kallas för att “Mota Olle i grind” det borde Sverige ha gjort för länge sedan men nu är det ju för sent.

 5. Typiskt Pettersson: När muslimer mördas i Burma, Irak, Afganistan, Palestina mfl skyller man inte på mördarna. Det är alltid islams fel i era onda ögon. Det är precis som att säga att hitlers mord beror på judarna. Är det rätt att säga så?

Kommentera