10 thoughts on “Minnesdag

  1. För att stoppa framtida massmord, lås in alla enstöringar (ensamvargar), som mobben (till vilka jag räknar PK-eliten och fårskockarna, eller hönsen som följer dem), har skapat, genom att stöta ut dem ur flocken, hemma, i skolan, på arbetsplatsen, i förebyggande syfte.
    De flesta av dessa utstötta hämnas inte alla oförrätter de blivit utsatta för, utan de gör som pöbeln vill att de skall göra, de vänder frustrationen och ilskan och hatet inåt mot sig själva, och många tar sina egna liv, istället för att rikta den utåt mot sina plågoandar.
    Som Breivks ”käre” och ”gode” far sa, ”-Det hade varit bättre om han (Anders) tagit sitt eget liv.”
    Välden är upp och ned.
    Tidigare var det något negativt att bli styvmoderligt behandlad.
    Idag i det något positivt.
    Skit i de egna ungarna, föd upp och ta hand gökens allt fler ungar istället.

  2. Vad jag skulle vilja veta är hur många i den långa kedjan som är övertygade mångkulturister och hur många hänger bara på. Vi ser domar förkunnas och vi tror inte våra ögon. Varför ställs Breivik inför rätta men inte ansvariga för det gigantiska folkmord som sker långsamt inför våra ögon?

  3. Anser att dådet är helt förkastligt, men som Naivtive skriver ”ensam i en galen värld”.
    Betänk alla dessa folkmord som begås dagligen av fullt legitima diktaturer och den förhatliga religionens namn.

  4. Det hade varit en större oförskämdhet om Reinfeldt hade varit där, det är illa nog att Måna smugit sig in där. Breivik är verkan orsaken är stadigt närvarande. När och var kommer nästa i ordningen, London?

  5. Följer just nu gudstjänsten från Oslo till minnet av offren. Norges och Danmarks statsministrar är där men var är Fredrik Reinfelt? En oförskämdhet mot Norge att han inte är där.

  6. Om ovanstående länk inte fungerar:

    Gå till Larouche.se
    Överst till höger ”sök”
    Artikel ”Tunanders frågor om Anders Behring Breiviks koppling”

Kommentera