Rasisternas världsbild är inte vår

Av Pettersson

”De främlingsfientliga ska inte få oss andra att ta efter ett tänkande och språkbruk där människor klumpas ihop efter tro eller bakgrund. Det offentliga samtalet ska inte förgiftas. Det skriver Anna Ardin, One Sweden, tillsammans med flera organisationer”

Över hela vår värld ska ursprungsbefolkningar och deras kulturer skyddas. Likadant med djur och natur, allt ska vi försöka bevara och skydda men svenskarna – som utgör en promille av jordens befolkning – och deras kultur är inte värda ett piss. Trots att vi bevisligen är ett av världens mest framgångsrika länder med 200 år av fred bakom oss, en demokrati som fungerar skapligt, en jämlikhet värd namnet och ett samhälle där man för inte så länge sedan kunde gå ut på kvällar och nätter utan att känna oro ska vi utrotas för det finns inget ”svenskt”.

Varför ska dessa så kallade ”antirasister” få sätta vårt samhälle på spel genom att massimportera arbetslöshet, bostadsbrist, kvinnoförtryck, brottslighet och våld? Varför ska vi vara toleranta mot världens mest intoleranta människor – muslimerna? Varför ska vi skuldbeläggas för det en ensam galning åstadkom på Utøya och i Oslo för ett år sedan medan muslimerna inte har någon skuld i allt skit som galna muslimer ställer till med över hela världen.

– Pettersson är jävligt trött på att kallas rasist för att han försöker värna det som är bra i vårt samhälle och är emot världens farligaste  och mest rasistiska ideologi  – islam som här fullt i klass med nazismen och kommunismen – facit finns i de islamska länderna och One Swedens världsbild är inte min. Min världsbild av Sverige är svensk, på svenska.

SvD Opinion *flera läsare mejlade om denna skitartikel.

6 thoughts on “Rasisternas världsbild är inte vår

  1. Bra skrivet Pettersson instämmer till 100%. Skicka dessa ”antirasister” till Mellanöstern eller NordKorea.

  2. Har ni sett att dessa PK: iter är stöpta i samma form, som används när man gör journalister och offentliga byråkrater. De enda som jag i det fallet är tveksam om, är de lite mörkare personerna. De kanske mest är med för att ge fotografiet någon form av legitimitet.

  3. Att man skall bli kallad rasist för att man vill ha ett fungerande Sverige är ju helt sjukt.
    Man blir så arg att man inte finner ord!
    One Sverige kan ta och stoppa upp sin plattform på lämpligt ställe.

  4. Moder Svea har drabbats av en elak och aggresiv bakterihärd som tär på hennes samhällskropp, det fodras en effektiv bromsmedicin för att stoppa detta. Jag är helt övertygad att med information och upplysning,kommer hon att tillfriskna.

Kommentera