Ship to Gaza i Malmö

Av Pettersson

Ship to Gazas segelskepp Estelle kom till Malmö på i går kväll. ”Länge leve Palestina, länge leve fria Gaza” skanderades av enligt arrangörerna cirka 300 Malmöbor som samlats för att välkomna skeppet när det långsamt gled in mot kajen.

Petterssons redaktion var på plats och uppskattade antalet människor till drygt 100.

Malmös kommunalråd Hanna Thomé (V) talade om att Estelles stopp i Malmö skänker framtidshopp. – Kampen för att det palestinska folket ska få leva i frihet fortsätter. Jag är övertygad om att ni kommer att nå Gazas kust, sa Hanna Thomé.

Varför den svenska delen av Ship to Gaza väljer att segla under finsk flagg kan vi bara spekulera i men vänsterextremisterna ombord har säkert inte tänkt så långt.

De har säkert heller inte tänkt på att den gamla skutan inte lastar mer än vad 3-5 skapliga lastbilar gör och det är betydligt mindre än vad Israel kör in med lastbilar varje dag. Som humanitär hjälp är Ship to Gaza fullständigt meningslöst.    

Vänstern vet säkert om att Israels sjöblockad är fullt lagligt och att FN är emot Ship to Gaza-jippot och har anmodat Ship to Gaza att samarbeta med Israel så att gazaborna kan få förnödenheterna på lagligt vis.

Vänsteraktivisterna demonstrerar helt medvetet mot mellanösterns enda fungerande demokrati och stödjer Hamas, en av världens mest högerextrema organisationer, ett fanatiskt islamistiskt parti som härskar med våld och skräck. Nyss avräddades tre människor för påstådda brott, dömda enligt sharia-lagen till hängning trots internationella protester. Kristna araber på Gazaremsan skriker i förtvivlan över att bli tvångskonverteras av islamisterna.

Att Gazaborna är bland de fetaste i världen är fulla kamelbördor och bistånd verkar vara det sista de behöver samt att de anordnar massbröllop mellan islamister och barn kan vi lämna denna gång men titta gärna in på Gaza Tourist Board Information för att se hur Hamas-ledarna lever och själva marknadsför Gazaremsan som Medelhavets mest luxuösa semesterort, komplett med 5-stjärniga hotell. Det är samma Gazaremsan som sväljer miljarder euro, kronor och dollar varje år i ”humanitärt bistånd”. Där ser ni var vår skattepengar hamnar.

-Petterssons teori är att de arabiska ledarna inte vill ha fred av den enkla anledningen att då kommer biståndet att upphöra och de måste börja arbeta och det har aldrig varit arabernas starkaste gren – de är helt enkelt rädda att guldgruvan ska sina och lyxlivet upphöra.

Ta er gärna ned till hamnen i Malmö och fråga vänsteraktivisterna om ovanstående.

Kommentera