Det muslimska Europa år 2012

I början av 2001 rapporerades från Afghanistan om de muslimska talibanernas förstörelse av gigantiska Buddha statyer, unika monument av en svunnen tid. Detta rapporterades av tidningar och TV-bolag.

Däremot får vi inga rapporter om förstörelsen av kloster och kyrkor i Kosovo, Europa. Förstörelsen sker inte i något avlägset land utan i centrala Europa, inför ögonen på fredsmäklare och biståndsorganisationer från de mest utvecklade länderna i Europa och världen. Albanska islamister avslutar nu vad de inte hade tid att slutföra under andra världskriget. Enligt uppgifter från den serbisk ortodoxa kyrkan har nästan 150 kyrkor och kloster förstörts under de senaste fem åren i Kosovo och Metochia – de  serbiska ortodoxas vagga.

Enligt många experter har Kosovo idag även blivit en grogrund för terrorism i hela Europa och en samlingsplats för knarklangare och andra brottslingar med Europa som arbetsfält.

Sverige har omfattande engagemang i Kosovo genom militär närvaro, krishanteringsinsatser och bistånd.

– Pettersson inser att Sverige med bistånd och soldater bidrar till att riva kristna kyrkor i Europa och att vi samtidigt lämnar bidrag till muslimer i vårt land för att bygga moskéer. De toleranta och fredsälskande muselmanerna måste garva ihjäl sig åt de svenska idioterna som frivilligt låter sig ockuperas och dessutom betalar för det…

Det svenska PK-media undviker kan man läsa om på den ryska nyhetsbyrån Interfax samt titta på fler bilder.

6 thoughts on “Det muslimska Europa år 2012

Kommentera