Vad händer när man låter en honungsburk stå öppen?

Av Pettersson

Jo, det blir smockfullt med illegala immigranter. I Sverige minskar anslagen till pensionärer, sjuk- och åldringsvård. Varför? Vet du vad svenska staten ger till en kommun som tar hand om ett ensamt flyktingbarn och kan du berätta hur ett ensamt flyktingbarn kommer från Somalia till Sverige utan pass och pengar?

I Sverige byggs speciella boenden för ensamkommande ”barn” där det finns anställda dygnet runt som sköter service. Ungjävlarna kan ta sig över halva jorden utan pass och pengar men de kan inte städa och laga mat.

Varför helt enkelt placera ungen i en familj från samma land och sen ge barnbidrag som man gör med svenska ungar? Är det Inte fint nog?

Jag har aldrig någonsin hört någon ansvarig någonsin se något fel i att hur många muslimska analfabeter som helst skyfflas in i Sverige. Om du tar en unge från Somalia, dra ett tjockt rött streck från hans by och till lyxbostaden han fått i Sverige. Se hur många länder han MÅSTE ha passerat. Gäller inte regeln om första asyllandet längre?

Israel är lite varmare än Sverige – nedan visas hur Israel ser ut med illegala flyktingar nuförtiden. Hur länge dröjer det innan vi har det likadant i Sverige? Vi har öppnat inte bara en honungsburk utan massor – gratis boende, gratis mat, fickpengar varje dag, fri sjukvård m.m.

Länk

1 thoughts on “Vad händer när man låter en honungsburk stå öppen?

  1. Det får mig att tänka på pkisters ”argument” för att vi ska skämmas över att vi tar emot så ”få” flyktingar.
    Dessa brukar ju hävda att grannländerna till olika oroshärdar o,dyl. tar emot sååå många jämfört med vad väst gör och vi ska skämmas därför.

    Som vanligt gör man det väldigt enkelt för sig med dylik populistisk argumentation. För det första tar de inte frivilligt emot någon, de ligger närmast och därmed är det naturligt att dessa länder får de flesta. För det andra så är det alltid väst som försörjer flyktinglägren. Det enda grannländer där nere i MENA i praktiken gör för flyktingar är att de upplåter (hyr ut skulle jag vilja påstå) land för flyktingar bara för att de inte har resurser att driva tillbaka dem. Om de hade samma krav på sig i behandlingen av flyktingar som länder i väst skulle det vara annat ljud i skällan…

Kommentera