Jobba mer

Av Stefan K

Enligt SCB måste 600 000 fler svenskar arbeta om vårt trygghetssystem ska hålla samma nivå som idag.

Orsaken är att vi blir allt fler invånare i Sverige. Idag försörjer varje löntagare sig själv och ytterligare 1,14 personer. Redan 2030 kommer samma löntagare att försörja sig själv och ytterligare 1,35 personer. De grupper som måste jobba mer är de äldre och utrikes födda, samt att ungdomen måste in på arbetsmarknaden.

Ökar då förståelsen för att Sverige går emot övriga Europa och tar emot ännu fler arbetslösa från länder där utbildningsgraden är låg och analfabetismen hög? Problemet, det stora problemet, är att inga jobb finns till de cirka 400 000 som saknar ett och istället för att öka löntagarnas börda med att medvetet öka Sveriges befolkningsmängd med arbetslösa och pensionärer från fjärran länder, borde prioriteringen ligga i att hjälpa dessa 400 000 till ett arbete. Självklart ska också krav ställas på att de nya svenskarna skaffar sig en egen försörjning så snart som möjligt och en av möjligheterna är att, som regeringen vill, sänka bidragen och börja ställa samma krav på nysvenskar som på alla oss andra.

Allt fler uppgifter om det omöjliga med Sveriges invandrings- och flyktingpolitik gör sig nu hörda. Snart är det väl bara politiker och journalister som inte inser det katastrofala.

Källa: TT

1 thoughts on “Jobba mer

  1. Vårt land styrs av kompletta idioter, jag efterlyser en politiker likt Paul Weston som klart uttrycker att det flagranta förräderi som skett måsta få juridiska konsekvenser. Kom igen Åkesson prata ur skägget någon gång, vad tycker SD om detta?

Kommentera