13 thoughts on “Olika syn?

  1. Jag tror att olli menade, att detta slags trosor som dom här flickorna köpte, kräver att man inte har en alltför vildvuxen buske nertill för att man skall kunna ha dom (och för att dom skall se snygga ut) – alltså INTE att man rakar trosorna såklart… End of discussion…

  2. Christian skrev ju att tjejerna köpte sexiga underkläder fast de bar jihab som väl är en slags slöja eller sjal.
    Att de bar slöjan var ju för att de vistades utomhus där de ville dölja håret för män och underkläderna skulle bara deras egna män få se.
    Inte särskilt svårt att förstå.

    Och vad menar du med att de ska klippa och raka trosorna, Olli?

    Nej, jag förstod vad du menade….och det lägger jag mig heller inte i.

  3. Vad menar du med att täcka håret med trosorna Lisa. De trosor som Christian skriver om fodrar nog både klippning och rakning om de ska bli sexiga.Vet du inte den gamla sanningen, att på en racerbana växer ingenting.

  4. Även muslimska kvinnor kan väl använda sexiga underkläder, det är ju meningen att bara deras egna män ska se dem.

    Täcker håret gör de ju bara inför andra män.
    I mina ögon är det litet onödigt, men det har jag egentligen inte med att göra.

    Alla har rätt att klä sig som de själva vill.

  5. Tja du Olli, vad dom där flickorna hade för instinkter, eller planer för kvällen, kan jag såklart inte uttala mig om, men sexiga underkläder begrep dom sig på i alla fall, muslimer eller inte…

  6. Christian:
    Även inom andra delar av djurvärlden är det ofta så,att honan putsar sig före parningen.
    Men i de fallen sker det efter naturlig instinkt,vilket knappast lär vara fallet i ditt exempel !!
    De båda var kanske rent av beordrade,att köpa in inför kvällens övningar..

  7. Kan som en liten anekdot nämna att jag för en tid sedan besökte en ganska exklusiv underklädsbutik för att köpa en present till min fru. Ett par muslimska tjejer var där samtidigt (klädda i hijab) och till min förvåning köpte dom jävligt sexiga underkläder. Så, även under en ful slöja kan det dölja sig heta känslor…

  8. Kvinnor ser ut som de gör Ali.
    Min fru har inget att skämmas för och det gör hon inte heller. Hon går gärna på en sommarvarm gata i linne, shorts och sandaler. Liksom alla mina tjejkompisar gör.
    Vad har dessa muslimska kvinnor som de skäms över, eller är de ni muslimska män som skäms över era kvinnor? Är det kanske därför era kvinnor inte får bada tillsammans med andra?

  9. Här Ali ser du hur frånvarande er”arabkultur” är,i en mer civiliserad del på vår jord.. Dessutom får våra kvinnor klä sig fritt efter egen smak,i motsats till era uråldriga stenåldersprinciper..där fadern bestämmer.
    Tror f.ö inte att din syster skulle få sitta vid en dator och utbyta åsikter med en ”otroende”..eller??

  10. Bra bild som visar skillnaden. Och stefan. Den stora skillnaden är just det du visar. Du tycker det är helt okej att alla män får se din frus alla detaljer. I Princip samma klädsel som trosor o BH. Vi muslimer tycker inte att detta är okej. Men vi lever i ett fritt land. Visa ni hur mycket ni vill o vi döljer hur mycket vi vill.

Kommentera