Två män åtalas för grov våldtäkt av man

Av Pettersson

Två män, en 17-åring och en 24-åring, åtalas för grov våldtäkt på en annan man i Boden.

De båda männen har tillsammans med en annan person tvingat en annan man till upprepade samlag. Detta hände på en flyktingförläggning. Enligt åklagaren har de misstänkta gärningsmännens slagit och sparkat sitt offer. De har hotat honom med kniv och tryckt knivseggen mot målsägandes hals, ansikte och kropp. Männen har enligt stämningsansökan hotat att döda sitt våldtäktsoffer.

Våldtäkten bedöms som grov eftersom de varit flera gärningsmän som förgripit sig på mannen vid upprepade tillfällen och hotat honom med kniv.  

17-åringen är hemmahörande i Nacka. 24-åringen är asylsökande. Åklagaren yrkar på att båda ska utvisas med förbud att återvända till Sverige inom viss tid. Som bevisning finns förutom förhör med målsägande och misstänkta även förhör med flera vittnen, teknisk bevisning och rättsintyg.

-Pettersson undrar varför de ska utvisa en Nackabo?

Boden TT

5 thoughts on “Två män åtalas för grov våldtäkt av man

  1. Efter att ha läst deras sida, så tycker jag att det verkaqr genomtänkt. Platsen heter Kantorp, nästan som Somalienytts (SN)chefredaktör och oansvariga utgivare Göran Carstorp, så hans klan kommer nog därifrån eller angränsande områden. Bra så vet vi vart han ska skickas också.

  2. @Lars Å Månsson, det finns en deponi för allt skit som man inte kan bli av med på de kommunala avstjälpningsplatserna. Den platsen ligger i skogen hitom eller mellan Kumla och Örebro. Det är SAKAB som driver eländet. Så det måste bli dit man får vända sig. Det blir hitom för alla utom dom som kommer västerifrån. Här finns en länk till deras sida. Det blir nog dit man måste vända sig med sånt avfall som du syftar på.
    http://www.sakab.se/templates/Page.aspx?id=206

Kommentera