"Kronobergare" halshögg chef i Storbritannien

Av Pettersson

I augusti 2010 halshögg en svensk medborgare sin chef i Storbritannien och nu skriver Migrationsverket i Storbritannien till justitieminister Beatrice Ask och frågar varför mannen tilläts lämna Sverige.

Anledningen till att man ifrågasätter det är att 35-åringen, som bott i Kronoberg stora delar av 2000-talet, var inblandad i en pågående brottsutredning när han utvandrade till Storbritannien i augusti 2010.

Han misstänktes för misshandel och förberedelse till dråp, alternativt förberedelse till grov misshandel, efter att ha slagit en person med en backspegel, hotat att ta livet av personen och försökt ta en pistol ur hölstret på en polis på vägen mellan Växjö och Lessebo.

Det brittiska Migrationsverket skriver att inga system är perfekta och att man vill jobba tillsammans för att förbättra informationsflödet mellan EU-medlemmar när det gäller den här sortens brott.

-Pettersson vill bara tillägga att licensfinansierade ljugmedias ”kronobergare” är från Albanien och heter  Jonathan Limani.

3 thoughts on “"Kronobergare" halshögg chef i Storbritannien

  1. Nu blir det en minde mångfald i Sverige, hur ska vi klara oss då ? Beatrice Ask sade: ”När det brinner i ett hus frågar man INTE hur många det är i huset, man räddar alla!”
    M och S är lika goda ”godhetsapostlar”, de är både snälla och dumma för det är väl INTE medvetet de förstör Sverige och vill införa sharia och islam. Sverige ligger i topp på jordklotet när det gäller kriminalitet.
    Egentligen skulle Sverige behöva en Hitler eller stark general som tog makten och stoppade detta vansinne som pågår med en folkomflyttning av alla jordens kriminella och socialfall till Sverige!
    Får vi INTE STOPP för det här vansinnet eller sinnessjuka godheten är vi alla illa ute!

  2. Är väl så att ”vårt” humana land,har fått ett sådant gensvar på sin generositet,att det nu kan fördelas över hela EU…
    Pensionerna är sedan länge räddade,och dagligen inlöper nya ”berikare”,till 7-klöverns stora glädje.
    F.ö vill jag minnas att Pettersson för en tid sedan gladde sig över 70-talet nya albaner,som slagit ner sina bopålar i Oxelösund!
    Vad gäller Kronoberg,tycks dessa ha för tillfället fullt,eftersom en del gäster nu tvingas avstå Hotell,för ett barackläger !!
    Alltså kan vi lugnt luta oss bakåt,och taga en eller annan ”svikare”,som avviker från landets härlighet,med bevarat ro..

Kommentera