Väljaropinion maj 2012


Pettersson noterar att vår oberoende avgift och skattefinansierade radio under morgonens Eko-sändningar glömmer att nämna ett parti.

Sverigedemokraterna får i den sammanställningen 5,7 %. Vill ni veta hur det går för de andra partierna så lyssna på radio eller läs undersökningen nedan.

Väljaropinion Maj 2012


10 responses to “Väljaropinion maj 2012

 • Lars Å Månsson

  SM811:
  Det är mycket-eller det mesta-,som är märkligt i detta land…
  Men så blir det,när sanningen måste döljas..
  För PK-pressen är det,som med krig och kärlek,allting är lovligt !!!

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ollirein:
  Ja nu har jag fatta det hela..En del av dina teser,påminner mig lite om den”svenske” nationalekonomen Ali,och hans arabiska ideér,från fengslet i Odense !! I övrigt instämmer jag i dina goda förslag,för en ombyggnad !!

  Gilla

 • SM811

  Märkligt att man jämför resultatet med aprilmätningen (5,3%) och inte maj (4,6%). Allt för att SD skall få en mindre ökning. Maj 4,6% Juni 5,7% (+1,1%) och inte som de skriver på text tv och i PK blaskorna SD +0,4%.

  Gilla

 • ollirein

  @Lars Å Månsson
  Enligt all erkänd Nationalekonomi så kan man inte syssla med bara import för då blir landet bankrutt. Man bör ha en export också för att inte få ett oreparerbart betalningsunderskott. Det har vi tidigare haft. 50% av Absurdistansk BNP härstammade tidigare från export av mestadels industriprodukter, då dessa inte är så priskänsliga som konsumtionsvaror, vilka huvudsakligen köps av Absurdistans egna medborgare. Alltså vi kan sälja dyrt men inte så mycket, och sedan köpa billigt skit från Kina och några andra asiatiska länder, där folk jobbar för jordnötter som jänkarna säger. Det är så Absurdistan har jobbat förut. Nu importerar vi dessa länders arbetskraft istället, men då gäller inte deras rätta värde när de kommer till Absurdistan, för här har man något som kallas alla människors lika värde, så om vi ska fortsätta denna import, blir det att skicka samma värde tillbaka. Då människor inte kan värderas i pengar, så blir vi då tvungna att sända lika många människor tillbaka, som vi har fått. Men då detta blir ett nollsummespel, som ingen kan göra vinst på, så står vi där med alla transport- och transaktionskostnader kvar. Alltså blir det ren förlust och Absurdistan hotas ånyo av statskonkurs. Så varför struntar vi inte i att byta människor och går tillbaka till att byta varor. Det var ju otvivelaktigt och även Nationalekonomiskt lönsamt. Jag tror att om Absurdistan gjorde ett sista byte med människor, genom att skicka alla våra politiker och journalister och göra rent hus hemma så skulle vi göra ren vinst om vi istället tog hit lika många välutbildade Sydostasiatiska produktionsarbetare och lät dem göra produkter åt oss i Absurdistan istället för i Kina, på så vis skulle vi göra dubbel vinst. Allt som produceras skulle ju bli billigare i Absurdistan och ingen moms behöva tas ut,eftersom politiker och journalister, som skapar mycket lite, då skulle vara i Sydostasien och försöka införa Absurdistansk demokrati och byråkrati för låga löner. Har du fattat det här nu Lars Å Månsson, hur det Nationalekonomiskt kan gynna Absurdistans folk om vi gör som jag haver skrifvit?

  Gilla

 • Carina-Fina

  Allt är i samma anda som Reinfeldts sätt att bemöta ”problem” i Sverige – dom finns inte.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ollirein:
  Tvååå block ????
  Mig veterligen finns endast ETT block,7-klövern..
  Vad dessa sysslar med internt är välbekant för alla som följer Absurdistans nedgång och fall !!
  Import,Import,Import….

  Gilla

 • ollirein

  Just den här mätningen rör ju vilket av de två blocken som är störst, och då behöver ju SD och andra partier som är neutrala till dessa två block inte mätas. På så vis kan de negligera SD och småpartierna.

  Gilla

 • allemand

  Inte bara SR, SvD använder ett TT-telegram som inte nämner SD.

  Gilla

 • SvenneJohan

  Jag fattar inte hur man kan få hålla på så, år 2012?!?!?

  Gilla

 • malmo

  Godmorgon Pettersson, jag reflekterade över detsamma.
  Det har blivit nästan som en naturlag, ett naturligt tillstånd för SR att utelämna ett parti.
  Det kändes så vant.
  Eva-Marie

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: