Knivslagsmål på flyktingförläggning

Pettersson tackar för tipset.

En man knivskars på lördagskvällen i samband med ett bråk i ett flyktingboende i Ljusne.

Det var strax efter klockan 22 som ett stort bråk bröt ut i fastigheten. Vad som utlöste bråket är okänt med närmare tiotalet personer var inblandade. Det utdelades slag och bland annat användes tillhyggen. En man knivskars och fick föras till sjukhus för att få skadorna omsedda. Hur svåra skadorna är är okänt. Plankor användes också som tillhyggen och med dem i högsta hugg jagades personer runt i fastigheten.

Mannen som knivskar en annan person kunde gripas och sitter nu anhållen, misstänkt för grov misshandel. Polisen fick ta upp flera anmälningar efter bråket. Bland annat handlar det om olaga hot och misshandel.

-Pettersson tycker det verkar ha varit en trevlig sammankomst och undrar hur PK tänker när de tror att mångkultur ska fungera när de inte ens kan vara sams medan de väntar på uppehållstillstånd.

Länk 

One thought on “Knivslagsmål på flyktingförläggning

  1. Det är Sverigedemokraternas fel. Om de högerextrema inte fanns skulle våldet försvinna.Vi har hela tiden sagt att man inte kan dela upp folk i ett vi och dom, och att alla människor har lika stort värde, oavsett vad dom gör.Vi måste ge dessa personer en framtid, vi måste ge dom arbete och en tro på framtiden. De har ju inga lokaler att samlas i, då blir det ju gatan. De är frustrerade för att de inte har någon framtid.

    Någon annan kan nog hjälpa till med några fler floskler till bortförklaringar från de ansvariga för detta elände.

Kommentera