Förbjud europeisk kultur

Av Pettersson

Det finns många mindre begåvade bland våra journalister, inte minst på kvällstidningarna men frågan om inte Aftonbladets Martin Aagård slår någon form av rekord när han i sin krönika skriver bland annat så här…

”Att någon frivilligt vill associeras med en världsbild som vill bevara den europeiska kulturen efter att fått en inblick i Breiviks hjärna går bortom mitt förstånd.

Ibland kan jag förbanna den dag jag bestämde mig för att jobba med kultur.

Detta värdelösa skitord – Kultur. Jag ska aldrig mer använda det igen”  

Efter att idioten skrivit att han aldrig mer ska använda ordet kultur använder han det nio gånger i samma krönika och han avslutar sedan med att det finns kultur som gör världen till en bättre plats utan att specificera vad denna kultur är men vi får förmoda att det är en blandning mellan muslimer, vänsterextremisterna på Aftonbladet och Poohl Pots Expo för de verkar inte riktigt kloka.

-Pettersson undrar dessutom vad han finner för samband mellan Breivik och Europeisk kultur, europer brukar inte planera och massmörda ungdomar med berått mord. Det gör bara galningar och bland dem är Breivik långt ifrån ensam…det verkar som Martin redan glömt vad som nyligen hände i Toulouse.

Fulmedia

2 thoughts on “Förbjud europeisk kultur

  1. Den som motsätter sig den västeuropeiska kulturen kanske skulle finna sig ett annat land.

    Antingen man nu önskar en komunistisk stat eller tror att man skulle bli lyckligare under sharialagar så är det väl bara att lära sig ett språk och flytta

Kommentera