Sverige synas i utländsk media


Av Stefan K

Det börjar bli allt vanligare att Sverige och inte minst Malmö, synas närmare i utländsk media.

Vi har sett hur utländska journalister rest i allt tätare turer till Sverige för att rapportera om situationen i vårt land och inte minst i vår tredje stad där våld och antisemitism börjar bli vardag. Ansvariga politiker slår ifrån sig och skyller med ett typiskt svenskt manér på allt och alla. Ingen vill ta ansvar, men någon eller några har som bekant alltid ansvar för det som sker.

Den som senast granskat Sverige och Malmö är svenskan Paulina Neuding, känd från magasinet Neo, som skriver en mycket kritisk artikel i den internationellt kända tidskriften Tablet, som i första hand behandlar nyheter för världens judiska befolkning.

Den mest intressanta raden i Neudings text är denna: Judarna i Malmö, en grupp på cirka 1.500 i en stad på 300.000, lever under en ny typ av antisemitism. Denna typ härrör inte från traditionella gärningsmän som nynazister eller högerextremister med judehat, utan från invandrare från Nordafrika och Mellanöstern och är en del av ett större och landsomfattande problem med misslyckad integration”.

Källa: Tablet


One response to “Sverige synas i utländsk media

  • allemand

    Hon skriver sanningen och om den verkligen respekterades i Sverige och speciellt i Malmö skulle innebära att hundratals svartskallar skulle sitta inlåsta.

    Tyvärr är inte verkligheten sådan utan allt skylls på SD, vilket hon skriver inte är sant. Det vet vi också men vi kan inte göra ett skapandes grand utan att bli kallade rasister av de som verkligen utför dåden. Eller supportrar till de som utför dåden, d.v.s svenska politiker som är de ansvariga för situationen i Malmö.

    Det enda vi kan hoppas på att en dag blir de skyldiga åtalade och dömda för vad de ställt till med. Tyvärr går inte det att göra i verkligheten för de avgår bara och då är de helt immuna.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: