Regeringen vill varna utländska kvinnor för svenska män!!!???

Av Pettersson

Kristdemokraterna kräver nu att kvinnorna som hämtas hem av svenska från utlandet får tydlig information om männen har begått grova våldsbrott tidigare.

Emma Henriksson är Kristdemokraternas talesperson i flyktingfrågor. – Det är viktigt att man får den här informationen muntligt, så att man verkligen kan se att kvinnan förstår. För det är klart att det inte är lätt som utlänning, om man inte kan det svenska språket, att faktiskt ta till sig, till exempel vad ett registerutdrag innebär. Sedan kan vi aldrig hindra människor från att göra dåliga val, inte ens i kärlekslivet.

 – Pettersson undrar lite försynt om det inte vore viktigare att varna svenska kvinnor för utländska män? Nu ska vi inte försvara de män som importerar fruar från Thailand men jag undrar om inte många muslimska män och deras medeltida synsätt är betydligt värre för svenska och muslimska kvinnor?  

Statistiken visar hur många våldtäkter som begås av invandrare respektive svenska män. Siffrorna kommer från BRÅ rapporten 1996-2 av Jan Ahlberg. Den som tror att det blivit bättre de 16 år som gått sedan dess kan räcka upp en hand. Ex. fanns det betydligt färre somalier i vårt land på den tiden. Vill någon så mejla gärna BRÅ  registrator@bra.se  eller info@brom varför de inte för statistik på etnicitet nu för tiden och om det inte är viktigt med bra underlag för att kunna lösa problem? 

Sveriges Radio 

3 thoughts on “Regeringen vill varna utländska kvinnor för svenska män!!!???

  1. Svenskfientligheten inom sjuk-klövern vet inga gränser. KD-svinen har för länge sedan övergett sina kristna värderingar till fromma för mörkare krafter…

Kommentera