Stäng

Muslimer på film

Av Stefan K

Här följer två filmer som visar hur nysvenskar med muslimsk bakgrund beter sig i det nya, generösa och förut så lugna landet Sverige.

Film 1: Händelsen utspelades nyligen på Sergels Torg under en manifestation för de pågående oroligheterna i Syrien. Observera hälsningen som en majoritet av deltagarna använder sig av. Påminner inte den om…?

Film 2: Även denna utspelas på Sergels Torg där en av muslimerna stjäl en israelisk flagga under pågående dansuppvisning som de sedan försöker elda upp och tack vare en blåögd liten Stockholmstös lyckas de till slut.

Jo, mina vänner. Det är sådana svin vi importerar i mängder. Vilka som är de stora rasisterna i Sverige råder det väl ingen tvekan om? Vad säger ni Erik Ullenhag och Expo-Bengtsson?

Tack för tipset Vattentemperatur

9 reaktioner på “Muslimer på film

  1. Frånsett från att muslimer inte är ett folkslag har du rätt. Jag har alltid undrat om islam gör människor dumma eller om de dumma dras till islam?

 1. Hahaha, fy fan vad jag garvade. Hur kan det ta 5 minuter att få fyr på en jävla flagga? Inser inte puckona själva hur dumma dom verkar? Hur kan dom med stolthet lägga ut denna film? Verkligen jätte tuft att stjäla en flagga från en dansare.

 2. Vilka klåpare
  Detta är vi många som upplever var dag på arbetsplatsen
  Dom lyckas lika bra med att tända eld på en tygbit
  Som dom lyckas med att utföra ett acceptabelt jobb
  Detta blir många företags fördärv och slutligen landets

Kommentera

%d bloggare gillar detta: