Stäng

En mördad vid bråk i Karlskrona

Av Pettersson

Uppdatering 2012-03-20: Fulmedia skriver idag om att den 34-årige man som greps efter knivdådet i Karlskrona i lördags nu begärs häktad som misstänkt för mord. Chefsåklagare Pernilla Åström begär honom häktad som misstänkt på sannolika skäl, den starkare misstankegraden. Hon begär även att få ålägga honom särskilda restriktioner i häktet.

Det var en 46-årig man som knivhöggs till döds i lördags kväll. Den misstänkte greps dagen därpå och medger att han var där, men hävdar självförsvar.

-Pettersson vill inte tillägga så mycket mer till våra skickliga journalisters arbete men kan nämna att den mördade var…
 • Marcos Morales Valdivia 46, en herre välkänd av av polisen. 
 • och den häktade är Roberto Rymad 34, också han välkänd av polisen och bland annat dömd till fängelse i 2,5 år för mycket grov misshandel. Svinet har rötter i Libanon.

Tidigare 2012-03-18. En 46-årig man knivmördades vid ett bråk i Karlskrona sent på lördagskvällen. Vittnen larmade polisen om ett slagsmål utomhus på Kungsmarksvägen.

När polis och ambulans kom fram fann de en man livlös och gärningsmannen försvunnen. Sjukhuset konstaterade att 46-åringen var död. – Vi håller fortfarande på med vittnesförhör. Ännu har vi ingen gripen och ingen misstänkt, sade vakthavande befäl vid Skånepolisen Peter Martin till TT

-Pettersson säger att det nog är tillfälligheter att Islamiska kulturföreningen, Karlskrona Iranian Association och Kvinnoförening ”Respekt” c/o Suada Keran liksom många andra kulturberikare finns på den gatan, det är nog likt förbannat gubben Rosenbom som var i farten.

2 reaktioner på “En mördad vid bråk i Karlskrona

 1. Ja, säkert har gubben Rosenbom nu sett tillräckligt av ockupationen av sin hemstad sedan 250 år tillbaka, och slår nu tillbaka mot medlemmarna i MC-gängen (som aldrig någonsin har sett en MC, ens på vykort?)
  Det måste i så fall vara originalet i kyrkan som spökar, för utanför står en ”dummie”!

  När jag senast besökte Karlskrona, hukade staden under attackerna från Balter från båtarna som rensade källarförråd, bilinbrott,fickstölder och allt annat som satt löst, men utvecklingen går framåt?!
  I dag har Mena tydligen tagit över och bildat en Malmöfilial i Blekinge.

  Tack för identifieringen, Pettersson, för jag kunde först inte koppla ihop det trygga, lite sävliga blekingska sinnelaget med en serie av brutala mord.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: