Skvaller om andra chansen


Av Pettersson

I morgon, lördag den 3 mars är det melodifestival med stora stjärnor som Sean Banan, Thorsten Flinck med flera i Nyköping.

I Nyköping finns också våra vänner från lokaltidningen Södermanlands Nyheter som hårdbevakar jippot. SN påstår att detta är det häftigaste som hänt i Nyköping på länge och definitivt årets höjdpunkt när det gäller kultur och nöje.

På skvalleravdelningen kvittrar en liten fågel till Pettersson att SN:s Kultur och Nöjesredaktören Kattis Streberg befinner sig på semester med chefredaktören på samma tidning, den berömde 99:an. De får naturligtvis åka på semester när och var de vill…

…men tänk er en fotbollsjournalist som tar semester under fotbolls-VM och chefen inte bara tillåter det utan hänger dessutom med!!!


One response to “Skvaller om andra chansen

  • Stefan K

    Förfallet på SN bara fortsätter och snart ser vi Carstorp vinka adjö till sina medarbetare, förutom Katarina Streberg Carstorp som förmodligen följer med ut ur huset.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: